SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT  Walaupun mummy dah ...

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT 


BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

Walaupun mummy dah beranak dua. Mummy nak gak lawa-lawa dan seksi-seksi di malam Jumaat untuk suami eh..eh..eh..bukan malam Jumaat je. Tetiap malam pun nak lawa dan seksi untuk suami. Pahala tu hehehe. Ok, ceritaa pasal seksi ni. Mummy nk citer psl baju tidur seksi mummy ni. Nak beli tapi segan. Nak beli tapi segan ni, nama di Instagram Nak Beli Tapi Segan. Sama lah pulak dgn perwatakkan mummy yang segan2 gituuu kan. Teringin dah lama sebenarnya, nak beli baju tidur cenggini kat kedai luar. Tapi...memang segan nau. Segan ni, maksudnya malu. Mau tak malu nak beli baju cenggini. Bukan malu nak beli di kedai je. Kekadang malu nk beli depan suami pun hado. hehehe. Ngada-ngada nak malu dengan suami sendiri,kan!! Tapi, mmg iols ni pemalu orangnya

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

Nasib baik, ada nak beli tapi segan yang jual online untuk baju tidur seksi ni. Boleh buat surprise untuk encik suami malam ni. hehehe. Mesti dia terkejut tengok bininya berbaju tidur seksi baru. Typical isteri yang dah beranak-pinak ni. Selalunya memalam dok pakai baju kelawar je, tak pun pakai kain batik, atau seluar track dan t-shirt. Kan? Mau jemu mata suami tu nanti,kang. Tak nak bg mata suami nak dok jeling pempuan pakai seksi2 kat luar. Isteri kenalah seksi2 depan suami. Ye dok?

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

Baju-baju tidur seksi nak beli tapi segan ni memang cantik-cantik. Boleh rambang mata mummy nak pilih yang mana satu. Kalau boleh, nak beli semua sekali kot hehe. Kasik lemari khas untuk baju tidur seksi dari nak beli tapi segan yang seksi lagi cun melecun ni.

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

Harga baju tidur seksi dari nak beli tapi segan memang harga mampu milik. Kualiti pun ok sangat. Kalau ada yang nak cari baju tidur seksi harga budget boleh lah beli dengan nak beli tapi segan

BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT


BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT

Penghantaran baju tidur seksi nak beli tapi segan ni memang cepat dan pantas. Hari ini order, esok malam dah boleh pakai dah. hehehe. Best kan? Mummy suka bab servis pantas ni. Sebab, mummy pun jenis pantas-pantas gak orangnya. 



BAJU TIDUR SEKSI, NAK BELI TAPI SEGAN |  SETIAP MALAM, MALAM JUMAAT


Apa yang best di ♥♥Intimateshoppe♥♥ a.k.a nak beli tapi segan ??


❤ boleh dapatkan baju tidur seksi idaman dengan harga mampu milik tanpa rasa "malu atau segan" memikirkan tentang pandangan orang sekeliling. Kini, dengan service daripada nak beli tapi segan, kita boleh dapatkannya semudah di hujung jari dan penghantaran akan di buat sehingga ke depan pintu rumah.


❤ Misi nak beli tapi segan ini, adalah ingin membantu wanita dan lelaki yang sudah berkahwin untuk mencari baju tidur yang seksi, cantik dan selesa buat pasangan mereka dengan lebih privacy dan mudah.


 ❤ Semoga servis nak beli tapi segan ini mampu membantu, membentuk dan memberi keharmonian dalam rumahtangga.

♥ baju tidur seksi nak beli tapi segan bukan untuk isteri beli dan pakai untuk suami/ Tapi, sesuai untuk di berikan kpd pasangan sebagai hadiah ulang tahun perkahwinan atau hadiah harijadi


baju tidur seksi nak beli tapi segan juga boleh di berikan sebagai hadiah kepada pasangan yang baru mendirikan rumah tangga a.k.a pengantin. Kadang-kadang letih pikir adiah apa nak bagi pada pengantin baru,kan? Asyik bagi pinggan mangkuk, cawan, gelas je. Kali ni, jom kita bertukar. 


♥ baju tidur seksi nak beli tapi segan pun sangat sesuai untuk persiapan honeymoon.


Nak beli di mana? :-
Peringatan! Hanya yang berumur 18 tahun ke atas sahaja di benarkan untuk follow IG ini.

Atau 

*Terjah Facebook

Atau 
*Whatsapp ke 018-2488850

You Might Also Like

2 comments

  1. Terbukak lak link blog Lyn ni.. dlm bln ramadhon plk tu.. Allah ! . Ok just support :)

    ReplyDelete
  2. Cantik semuanya...nak beli jugak....

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda