GA CINTAN CINTUN by CIKNA

Klik Banner untuk join




Salam sejahtera. Salam 1 Malaysia,

Seperti yang telah Cikna war2kan sebelum ni dan Alhamdulillah hari ni 24/6/2015(RABU) bersamaan 07 Ramadan 1436H Cikna ingin melancarkan GA yang cukup simple.

Hadiah-hadiahnye ;-
10 x bloglist bride2be 15/16 selama setahun(selagi korang follow blog ni)
10 x bloglist (boy+girl) selama setahun(selagi korang follow blog ni)
3 x bookmark lovely theme (boleh request nak bagi kat siapa)

1 x kad raya home made (Raya Haji)
1 x sampul raya home made (Raya Haji)

Syarat2nye pun cukup mudah ;-
1) Terbuka kepada semua & wajib follow blog Cikna136.
2) Buat N3 bertajuk "GA CINTAN CINTUN by CIKNA" & backlinkan
3) Letakkan link kat komen
4) Tarikh Dari 24/6/2015 - 25/7/2015
5) Kalau bride to be 15/16 sila nyatakan (kurang 10penyertaan automatik masuk dalam bloglist)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda