Total Pageviews

GA CINTAN CINTUN by CIKNA

Klik Banner untuk join




Salam sejahtera. Salam 1 Malaysia,

Seperti yang telah Cikna war2kan sebelum ni dan Alhamdulillah hari ni 24/6/2015(RABU) bersamaan 07 Ramadan 1436H Cikna ingin melancarkan GA yang cukup simple.

Hadiah-hadiahnye ;-
10 x bloglist bride2be 15/16 selama setahun(selagi korang follow blog ni)
10 x bloglist (boy+girl) selama setahun(selagi korang follow blog ni)
3 x bookmark lovely theme (boleh request nak bagi kat siapa)

1 x kad raya home made (Raya Haji)
1 x sampul raya home made (Raya Haji)

Syarat2nye pun cukup mudah ;-
1) Terbuka kepada semua & wajib follow blog Cikna136.
2) Buat N3 bertajuk "GA CINTAN CINTUN by CIKNA" & backlinkan
3) Letakkan link kat komen
4) Tarikh Dari 24/6/2015 - 25/7/2015
5) Kalau bride to be 15/16 sila nyatakan (kurang 10penyertaan automatik masuk dalam bloglist)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (221) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)