Total Pageviews

Menang peraduan Bauch + Lomb

Pertandingan Peraduan Bausch + Lomb Bulan lepas, mummy ada join satu pertandingan menghantar gambar dan ucapan Hari Raya Aidilfitr...


Pertandingan Peraduan Bausch + Lomb, Menang peraduan Bauch + Lomb

Pertandingan Peraduan Bausch + Lomb


Bulan lepas, mummy ada join satu pertandingan menghantar gambar dan ucapan Hari Raya Aidilfitri anjuran Bausch + Lomb Malaysia. Banyak juga gambar yang mummy hantarkan. Dah macam SPAM di ruangan komen Bausch + Lomb Malaysia pulak! ;) Tapi, memang mummy banyak gambar-gambar raya. Tak salah kot nak cuba nasib. 


Beberapa minggu kemudian, keputusan pun di keluarkan. Alhamdulillah, kami menang tempat pertama. TAHNIAH juga kepada pemenang yang lain ;)Hadiahnya berupa contact lens LACELLE COLORS dari Bausch + Lomb dan gambar di studio. Macam tahu-tahu je kami suka bergambar,ye! Mood tak sabar nak photoshooting ni! Photoshoot di mana? Tungguuuuuuu....

Oh ya! Sebelum terlupa!! Ada lagi tau pertandingan yang sedang di jalankan oleh Bausch +Lomb. Jangan lupa like dan sertai pertandingan di facebook Bausch + Lomb :https://www.facebook.com/lacellemy?fref=ts Semoga berjaya!


You Might Also Like

5 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (396) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (270) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)