HADIAH UNTUK TOP KOMENTAR OGOS 2015 DAN SEPTEMBER 2015

HADIAH UNTUK TOP KOMENTAR OGOS 2015 DAN SEPTEMBER 2015 Alhamdulillah, baru sahaja mengepo...


HADIAH UNTUK TOP KOMENTAR OGOS 2015 DAN SEPTEMBER 2015


Alhamdulillah, baru sahaja mengepos hadiah untuk TOP 3 komentar blog www.azlindaalin.com untuk bulan OGOS 2015. Baru bulan lepas mummy memilih 3 pemenang. Sebulan sebelum itu, hanya memilih 1 orang pemenang sahaja. Walaubagaimanapun, di ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kerana sudi singgah di blog mummy. 







Sesebelum ini, tak pernah nak tunjukkan hadiah untuk TOP KOMENTAR. Sebab sesebelum ini ada bagi TUNAI juga. Untuk TOP KOMENTAR bulan lepas, mummy berikan sticky note. Harapnya semua suka dengan cenderahati dari mummy. Nanti, kalau dah terima roger-roger lah mummy ye. Maaf sangat-sangat sebab mummy lambat mengepos hadiah-hadiah ini. 



Top komentar bulan ini, mummy nak bagi satu beauty set. Seperti biasa TOP 3 komentar akan dipilih! Semua cenderamata ini, adalah sebagai tanda penghargaan untuk pengomen tegar www.azlindaalin.com . Insyaallah, jk ada rezeki lebih, mummy akan berikan lebih lagi cenderamata. Muahciked! Bye!!

You Might Also Like

13 comments

  1. Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
    Bestnyer dapat hadiahhhh...

    ReplyDelete
  2. singgah pagi..bestnya klu dpt jd top komentar

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnyaaa bg yg rajin komen tu.. Tahniabb

    ReplyDelete
  4. wah, best yer! huda kena jadi extra rajin komen kat blog linda ni, nt boleh dapat hadiah, hehe

    ReplyDelete
  5. Comel dan tahniah pd yg terpilih....

    ReplyDelete
  6. for sure seronok dapat sticky note, memang sesuai tu.
    #didyouknow #korangtautak #kttshaklee

    ReplyDelete
  7. wah best nyer :), nak jugak hehehe
    tahniah kepada yang terpilih

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada yang bertuah tu :)

    ReplyDelete
  9. untungnya pemenang...!! :)
    semoga bertambah rezeki Lynnda lepas ni..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda