Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

20:11




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, mummy dah join give away Nurfuzie Dot Com.

Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.


Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada.


Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog

Follow Instagram

Follow Twitter

Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.

You Might Also Like

7 comments

  1. Wah3! all the best, sponsor melawat kawasan hari nii, hehehe :)

    jom ler singgap minum jus kat blog sayaaaa

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  2. Good luck dari Nurfuzie.com dan geng sponsar
    Terima Kasih memeriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Harap syarat syarat yang ditetapkan dipenuhi, ini untuk mengelakkan pembatalan pemenang jika ada syarat yang tidak dipenuhi..
    Sentiasa keep in touch dengan Nurfuzie.com selepas tamat GA ini untuk penguguman pemenang ye :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)

    Semoga anda berjaya!

    Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)

    =)

    Nak semak penyertaan..jgn lupa follow setiap sponsar, hehe..

    Semoga Berjaya ^_^

    GIVEAWAY RM1K Tamat Esok!

    ReplyDelete
  4. dr GA yg sama...~gud luck yer~
    (^^,)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  6. salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab