KIKO CLEARANCE SALES DI BANGI

Entri sebelum ini...mummy ada cerita tentang KIKO dan BABY KIKO buat jualan penghabisan stok d...


Entri sebelum ini...mummy ada cerita tentang KIKO dan BABY KIKO buat jualan penghabisan stok dari RM5 sehelai,kan? Gagah mummy dan adik terjah Seksyen 7 Bangi tu untuk melihat baju-baju jenama KIKO. Bila jadi mak mak ni, pantang sentuh perihal BeRKaiTaN anak. Tengok baju anak macam tak banyak je..mula lah nak beli. Padahal, sarat dah almari anak tu ha !! Tapi..mummy rancang beli stok untuk raya. Simpan...dress ni beli untuk umur 3 tahun terus. Kalau andaikata tak muat. .atau senteng. Tahun depan mix and match dengan seluar tight ke apa.



Antara tshirt dan seluar jeans Dhia dan Dzal berharga dari RM16. Mana nak dapat oi KIKO rege cenggini ha.. Tapi baju anak lelaki ni susah nak cari. Semua ala ala sepesen. Mummy pun buntu nak beli. Sudahnya,  3 helai je untuk adik. Bulan depan nanti cari lagi untuk adik.

Yang dah dekat tapi tak sempat terjah tu.. 4 Oktober 2015 last day ye. Cepat terjah Dewan Seksyen 7, Jalan 7/1D, Bandar Baru Bangi.  Waze atau Google Maps je mudah !!

You Might Also Like

4 comments

  1. Boleh shopping untuk anak buah ni. HAHA seronok tengok baju budak kecik cantik cantik! :D

    ReplyDelete
  2. Tak perasan pula ada sale Kiko kali ni. Bunyi macam worth buying tu

    ReplyDelete
  3. aida selalu beli kat jusco or parkson.
    harga belas-belasan gini dpt tau.
    especially before puasa.
    memang ada harga gini kat melaka ni.
    bila puasa start aje, da stok baru and mahal skit...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda