Photobook Murah RM1 di Lazada

Photobook 40 Muka S urat Saiz 6 x 6 Murah , Hanya RM1 di Lazada Giler sekejap mummy ...



Photobook 40 Muka Surat Saiz 6x6 Murah, Hanya RM1 di Lazada


Giler sekejap mummy !! Bila tau ada photobook RM1 di Lazada ! Sebelum ini dapat tahu harga RM3 dari Farah dan Yanie. Erm..bila dah harga RM! tu...Cepat-cepat beli !! 



Tujuh set photobook beli ko! Tamak nau, mummy kan ! Sebab murah,kan ! Mummy tak nak lepaskan peluang yang ada ! Buat koleksi lump sum orang kata ! Nak print kat kedai gambar pun dah berapa ringgit untuk ratusan gabar yang ada ni!


Mummy nak buat untuk koleksi Dhia dari lahir sampai 2 tahun. Dzal Aidi juga dari lahir sampai setahun ! Gambar makpak nya combine terus dengan anak-anak lah kot !


Tak sabar nak tunggu mereka hantar kod untuk customize photobook ! Minat ? Cepat-cepat beli ye . Sementara tengah murah ini ! Nak beli ? Klik je website ini dan ikut arahan yang ada :  http://www.lazada.com.my/photobook-malaysia-6-x-6-mini-square-softcover-photobook-40-pages-7093545.html

You Might Also Like

4 comments

  1. Aritu pernah redeem kat 11street, free je, bayar duit postage je.. Ade lagi 3 belum guna, hehe~

    ReplyDelete
  2. kan dah terpengaruh. Hahaha...beli 5 je.

    ReplyDelete
  3. kat groupon rm0.. heheh... dah beli..tp nak buat cmne..x paham

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda