Shoplinks.Asia

Photobook Murah RM1 di Lazada

Photobook 40 Muka S urat Saiz 6 x 6 Murah , Hanya RM1 di Lazada Giler sekejap mummy !! Bila tau ada photobook RM1 di Lazada ...



Photobook 40 Muka Surat Saiz 6x6 Murah, Hanya RM1 di Lazada


Giler sekejap mummy !! Bila tau ada photobook RM1 di Lazada ! Sebelum ini dapat tahu harga RM3 dari Farah dan Yanie. Erm..bila dah harga RM! tu...Cepat-cepat beli !! 



Tujuh set photobook beli ko! Tamak nau, mummy kan ! Sebab murah,kan ! Mummy tak nak lepaskan peluang yang ada ! Buat koleksi lump sum orang kata ! Nak print kat kedai gambar pun dah berapa ringgit untuk ratusan gabar yang ada ni!


Mummy nak buat untuk koleksi Dhia dari lahir sampai 2 tahun. Dzal Aidi juga dari lahir sampai setahun ! Gambar makpak nya combine terus dengan anak-anak lah kot !


Tak sabar nak tunggu mereka hantar kod untuk customize photobook ! Minat ? Cepat-cepat beli ye . Sementara tengah murah ini ! Nak beli ? Klik je website ini dan ikut arahan yang ada :  http://www.lazada.com.my/photobook-malaysia-6-x-6-mini-square-softcover-photobook-40-pages-7093545.html

You Might Also Like

4 comments

  1. Aritu pernah redeem kat 11street, free je, bayar duit postage je.. Ade lagi 3 belum guna, hehe~

    ReplyDelete
  2. kan dah terpengaruh. Hahaha...beli 5 je.

    ReplyDelete
  3. kat groupon rm0.. heheh... dah beli..tp nak buat cmne..x paham

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -