50 sen | Yasin Murah di Kajang !

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Mummy selalu ada dapat doorg...

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Mummy selalu ada dapat doorgift surah yasin dan doa-doa. Dari situ, timbullah idea untuk jadikan hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang beli apa-apa barangan dari mummy. Bukan mahalpun buku yasin dan doa pilihan ni. Cuma, mummy kene beli banyak. Kalau ada yang minat nak beli loose pun boleh RM0.50 sebuah.


BUKU YASIN MURAH RM0.50 TAK PERLU MINIMUM ORDER


 BUKU YASIN MURAH RM0.50 TAK PERLU MINIMUM ORDER

Kot-kot ada yang nak bagi gift juga ke kan. Nak deco-deco letak plastik and paper sedikit jatuh RM0.70 satu.

Dulu-dulu bila orang beli apa-apa dari mummy..jenuh fikir nak bagi gift apa. Sekarang dah tak pening dah.

Cuma gift untuk yang bukan beragama Islam tu...masih dalam planning.

Nak bagi apa ye?

You Might Also Like

7 comments

  1. murah juga yer.. bagus juga idea yg diberi ni.. maybe boleh beri muffin ke kpd org bkn islam..

    ReplyDelete
  2. bagus utk persediaan tahlil..

    ReplyDelete
  3. bagus ni.
    murah. save bajet.
    dan bagi org dan org baca kita dpt pahala.
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  4. Murah berul tu...thanks for sharing ye Linda

    ReplyDelete
  5. Cadangan gift yang bagus untuk majlis seperti Tahlil, Bacaan doa.. kenduri selamat..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda