Shoplinks.Asia

50 sen | Yasin Murah di Kajang Selangor !

50 sen | Yasin Murah di Kajang Selangor ! - Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Mummy selalu ada dapat ...

50 sen | Yasin Murah di Kajang Selangor ! - Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Mummy selalu ada dapat doorgift surah yasin dan doa-doa. Dari situ, timbul lah idea untuk jadikan yasin murah RM0.50 sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan.

Kadang-kadang mummy buat yasin murah RM0.50 ni sebagai hadiah pada customer mummy, yang beli apa-apa barangan dari mummy. Bukan mahalpun buku yassin dan doa pilihan ni. Cuma, mummy kene beli banyak. Tapi, kalau ada yang minat nak beli dengan mummy secara loose pun boleh. 50 sen je Yasin Murah di Kajang Selangor !

Sebenarnya, dulu ye....mummy fokus pada sekitar Kajang sahaja. Tapi sekarang... warga Shah Alam, Bukit Jelutong atau di mana-mana kawasan dalam Malaysia ini. Mummy buka untuk jualan yasin murah RM0.50.


BUKU YASIN MURAH RM0.50 TAK PERLU MINIMUM ORDER


 BUKU YASIN MURAH RM0.50 TAK PERLU MINIMUM ORDER, yassin murah, yasin dan terjemahan, yasin murah di selangor, yassin murah di selangor, postage yassin murah,


COD DAN PENGHANTARAN YASIN MURAH RM0.50 DI SELANGOR

Untuk pengehtahuan semua, mummy tak buat COD di semua kawasan di Selangor ye. Untuk COD yasin murah ini, mummy akan buat COD di kawasan seperti :- 

1.  Bukit Jelutong, Space U8 (tengah hari atau petang pada hari bekerja)
2. Kg Melayu Subang atau Subang Perdana- mana-mana yang berdekatan dengan Subang Airport. (Ahad - Khamis).
3. Kajang Perdana / Saujana Impian / Billion Bdr Teknologi Kajang (Sabtu dan Ahad)

 

POSTAGE YASIN MURAH RM0.50 DI SEMUA KAWASAN DALAM MALAYSIA


Manakala untuk postage yasin murah ini, mummy buat penghantaran pos laju atau courier ke semua kawasan.

Harga cas pengeposan ialah RM12.50 (50 yasin) dan RM23.50 (100 yasin). Kalau nak murah postage atau kadang kala boleh dapat FREE POSTAGE YASIN MURAH. Mummy cadangkan beli di  SINI 
 
Jimat berganda jika beli di SINI


Okeylah, jika ada yang nak dapatkan yasin murah dari mummy atau rakan-rakan yang inginkan yasin murah ini. Roger mummy ye ! Stok memang cepat habis.

Ada yang PM mummy nak yasin murah siap deko. Tentang deko, mummy ikut kesempatan masa. Selalunya, mana nak urgent, mummy tak buat sangat.

Tapi, benda ni boleh deko sendiri rasanya.

Paling simple, boleh deko dengan meletakkan plastik jernih berserta dolly paper (alas kek), kos pun dah jimat. Mungkin kos 1 doorgift tu jatuh RM0.70 satu.

You Might Also Like

8 comments

  1. murah juga yer.. bagus juga idea yg diberi ni.. maybe boleh beri muffin ke kpd org bkn islam..

    ReplyDelete
  2. bagus utk persediaan tahlil..

    ReplyDelete
  3. bagus ni.
    murah. save bajet.
    dan bagi org dan org baca kita dpt pahala.
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  4. Murah berul tu...thanks for sharing ye Linda

    ReplyDelete
  5. Cadangan gift yang bagus untuk majlis seperti Tahlil, Bacaan doa.. kenduri selamat..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -