Makan-Makan Raya Lagi !

Salam Syawal...hari ini hari terakhir Syawal,kan? Kalau mummy silap, betulkan ye ! Oleh kerana huj...

Salam Syawal...hari ini hari terakhir Syawal,kan? Kalau mummy silap, betulkan ye ! Oleh kerana hujung minggu haritu adalah last weekend untuk Syawal..banyak betul jemputan open house raya sana sini. Tak kurang juga jemputan kenduri kendara. Alhamdulillah diberikan kesempatan menghadiri beberapa buah rumah minggu lepas. 

Petang ke malam, ada beberapa kenalan rapat juga hadir ke rumah kami. Terima kasih buat yang hadirkan diri.



perabihkan kuih raya yang ada :)


Asam laksa

cheese tart



selfie sekejap :)



best friend yang study sesama masa kat UiTM Arau dulu : - Lina


ibu yang jaga Dhia n Dzal dulu - terima kasih ibu

Berakhir sudah Syawal. Hingga kita ketemu lagi, Insyaallah. Selamat tinggal Syawal. Selamat datang Zulkaedah :)


You Might Also Like

5 comments

  1. suka tgk dhia..cool jer muka dia..:)

    ReplyDelete
  2. Sedihnya x dpt nikmati syawal sepenuhnya..malah x beraya langsung....jauh lagi nak jumpa syawal tahun depan...sedih....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    moga Allah panjang kan umur kita ke ramadhan akan dtg, kan :)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya raya akak :) Siqah kalau dah start kerja, perasaan raya dah ada cuma dah makin berkurang. Tak beraya sangat pun tahun ni.. Huhu

    ReplyDelete
  5. Dekat umah pun ada lagi kuih raya...
    nampaknya kena perabih kan sendiri la sambil layan korea..hihihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda