Total Pageviews

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

Lama mummy tak join segmen ataupun giveaway, kadang-kadang tu...baru nak join dah tamat pula. Jadi, hari ini mummy terus bergegas untuk ...

Lama mummy tak join segmen ataupun giveaway, kadang-kadang tu...baru nak join dah tamat pula. Jadi, hari ini mummy terus bergegas untuk sertai segmen sahabat Exchange Feed Group (EFG) dan juga rakan KBBA9 mummy. Moga-moga blog mummy terpilih menjadi blog list si Achik. Hrm...sapa yang tak nak bloglistnya berada di blog blogger terkenal, kan!




{ Click banner di atas untuk sertai }


Hadiah :

Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun

1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram : @acik21

4. Copy code dari SINI dan paste ke ruangan html di blog kamu.





You Might Also Like

6 comments

  1. Dari segmen yang sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html
    selamat bersegmen,jom blogwalking..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama!

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yg sama.. ade masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    jom join sekali segmen yg ayu buat hehe..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

2018 (382) blogger (382) Dhia batrisya (368) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (295) review (283) resipi (143) travel (80) 2019 (64) Daim Naufal (62) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)