Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

Lama mummy tak join segmen ataupun giveaway, kadang-kadang tu...baru nak join dah tamat pula. Ja...

Lama mummy tak join segmen ataupun giveaway, kadang-kadang tu...baru nak join dah tamat pula. Jadi, hari ini mummy terus bergegas untuk sertai segmen sahabat Exchange Feed Group (EFG) dan juga rakan KBBA9 mummy. Moga-moga blog mummy terpilih menjadi blog list si Achik. Hrm...sapa yang tak nak bloglistnya berada di blog blogger terkenal, kan!




{ Click banner di atas untuk sertai }


Hadiah :

Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun

1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram : @acik21

4. Copy code dari SINI dan paste ke ruangan html di blog kamu.





You Might Also Like

6 comments

  1. Dari segmen yang sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html
    selamat bersegmen,jom blogwalking..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama!

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yg sama.. ade masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-by-akupenghiburcom.html

    jom join sekali segmen yg ayu buat hehe..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/08/segmen-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2016.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda