Shoplinks.Asia

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines

Hai semua..dah pi ke Big Bad Wolf Books (BBW) kat Mines? Yang dah pergi tu, banyak ke borong? Sebenarnya, mummy tak ada apa pun yang nak di...

Hai semua..dah pi ke Big Bad Wolf Books (BBW) kat Mines? Yang dah pergi tu, banyak ke borong? Sebenarnya, mummy tak ada apa pun yang nak di carinya kat BBW. Tapi, saje nak memeriahkan Big Bad Wolf Books (BBW) kat Mines tu.

Tetiap tahun pergi...window shopping je orang kata.

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines

Orang lain datang...mesti jem. Mummy ke BBBW alhamdulillah jem pula. Hehehehe. Rezeki mak buyong kottt..

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines
Lego murah..RM40 kotak besar

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines
Buku budak-budak hard cover. Memng tahan lama ni.

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines
Macam nak belikan Dzal buku ni..tp tak jadi beli hahahaha.

Best ni..koleksi hello kitty. Pi hello kitty JB aritu tengok harga mahal ya rabbi. Kat BBW baru RM20 je


Buku reference untuk mak-mak

Parking pula RM3. Sekali masuk

Big Bad Wolf Books (BBW) 2016 Mines

Hasilnya...ni sahaja mummy beli. Banyak-banyak tu hanya untuk cuci mata je. 

Novel pun murah. Dari RM4. 

BBW kali ini..apa yang mummy nampak. Mahal.sedikit dari tahun-tahun lepas. Kalau bath book dedulu boleh la dapat RM6. Sekarang RM10.

BBW 2013 dulu ( boleh baca di SINI )beli 28 buku, tak sampai RM200 habis. Kali ini, 4 buku hampir RM100 habis huhu.

Tamat dah...pesta buku BBW. Tunggu tahun depan pulak ye 

You Might Also Like

7 comments

  1. qeram pun ada buku the doc is in tu.. tetiba anak jantan pun suka kartun tu hahahha

    ReplyDelete
  2. kalau BBW memang murah sgt-sgt. tapi aina bukan pembaca novel english. jadi aina lebih suka pergi ke pesta buku mcm PBAKL ke

    ReplyDelete
  3. nieyl x berkesempatan nak pegi...
    wah..murah nya...

    ReplyDelete
  4. wahhh..banyaknya borong buku..hehe

    ReplyDelete
  5. Sayangnya tak sempat pergi ke sana.. Baru semalam lalu the mines.. Cme, ada perkara lain yang lebih penting untuk diuruskan.. :(

    http://www.reenri.com

    ReplyDelete
  6. dah lama rasanya tak pergi the mines.. last pergi time ada gathering blogger

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -