Shoplinks.Asia

10 Barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal

10 Barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal . Jenuh cari barang-barang baby yang lama-lama dulu. Sikat, pengetip kuku, dan nose c...

10 Barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal. Jenuh cari barang-barang baby yang lama-lama dulu. Sikat, pengetip kuku, dan nose cleanser. Rasanya, mummy macam ada lupa bawa barang-barang tu ke rumah tok mak. Nose cleanser pulak, macam dah sadakallahalazim huhu. Bebudak ni, suka main sana sini. Tak tahu mana pergi. Dulu ada 2 jenis nose cleaner beli. Satu yang bulat. Dan, lagi satu jenis sedut jenama pigeon. Mummy suka yang jenama pegion tu ...leh sedut. Baby rasanya, cukup jenis bulat je kot. Yang sedut-sedut tu...tunggu beso sket la beli kat AEON 


10 Barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal


Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal

Bila ternampak blogger Yaya Natsumi up dia FB nya. Yang dia beli set grooming macam ni untuk baby girl dia. Mummy terus buat kira-kira tambah dan tolak. Erm..Ada baiknya beli 1 set ni. Murah dan jimat. 10 barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal. 

Set grooming ni baru RM25 termasuk pos. Mummy admire lama dah set cenggini. Brand Tommy Tippee tu. Tapi...regenya ya Allah ratusan RM. Kalau ilang, mau nangis di tepi bucu katil hehehe.

Dalam ni ada 2 jenis sikat, trim kuku, pengepit kuku, penyedut, nose cleaner, pembersih lidah, penyepit, dan lain-lain. Memang 10 Barang dalam Grooming Set ni Lengkap Untuk Baby Daim Naufal

Korang yang tak de anak kecik. Kalau nak buat gift newborn pun sesuai juga ni. 

Mummy beli kat mana 10 barang Grooming Set Lengkap Untuk Baby Daim Naufal? Ha..mummy beli kat shopee je. Kat Lazada pun, ada juga. 

You Might Also Like

5 comments

  1. wah...amboi baby Daim ni...semua complete set dia ada tau....dah macam baby girl plak...

    ReplyDelete
  2. Barangan dekat shopee memang murah-murah.

    ReplyDelete
  3. kat shoppee byk brg murah2..kdg rambang mata shopping kat situ...

    ReplyDelete
  4. Saya yg tengok pun naik geram kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -