Shoplinks.Asia

YASIN MURAH DI SELANGOR

YASIN MURAH DI SELANGOR .  Alhamdulillah, kedai online yasin murah mummy dah kembali beroperasi. Sebenarnya, seawal berpantang 2 minggu mu...

YASIN MURAH DI SELANGORAlhamdulillah, kedai online yasin murah mummy dah kembali beroperasi. Sebenarnya, seawal berpantang 2 minggu mummy dah mula terima order yasin murah. Cumanya, mummy tak buat COD. Buat servis pos yasin dan orang datang rumah je. 


YASIN MURAH DI SELANGOR

YASIN MURAH DI SELANGOR

YASIN MURAH DI SELANGOR



YASIN MURAH DI SELANGOR


Ada yang tanya Selangor di mana? Okay untuk COD yasin murah ni... Hanya buat COD di Subang Airport area sahaja dan Kg Melayu Subang. COD jauh-jauh memang mummy tak buat. Buat pos sahaja.

Rata-rata customer yasin murah mummy ni, nak urgent sahaja. Kadang-kadang tu, boleh siap tanya. "Saya bayar sekarang, lusa boleh sampai, tak?" . Allahuakbar...mummy ni tukang anta ke pos laju je. Kadang-kadang cepat pos laju ni. Kadang-kadang, delay gak.


YASIN MURAH DI SELANGOR


Paling best..ada 1 barang ni kan. Mummy pos ke Kedah waktu pagi. Petang tu, customer dah terima. Syukur...laju pos laju ni.

Apa pun, mummy tak berani nak janji. Sebab...apa pun terpulang pada syarikat courier.


YASIN MURAH DI SELANGOR


PILIHAN DESIGN YASIN MURAH DI SELANGOR


Ada beberapa pilihan design yasin murah. Tapi, seperti biasa la ye. While stock last. Sebab customer yang beli ni..bukan beli 1, 2 yasin. Sekali beli 100pcs, 200pcs. Stok pun laju je keluar.


BELI YASIN UNTUK DOORGIFT, TAHLIL, KENDURI, AQIQAH DAN SEDEKAH.


Bulan puasa aritu, ramai juga customer order yasin murah ni. Kebanyakan mereka buat sedekah di bulan Ramadhan dan kenduri tahlil.

Semalam pula customer dari Cheras beli yasin murah. Urgent untuk aqiqah. Dia order dari orang lain dah 2 minggu senyap. Terus order dengan mummy. Nak urgent juga dia. Tapi, rezeki customer ni. Dapat beli dengan mummy.



Yasin murah ni bersaiz 10.5cm x 15cm . Tulisan terang dan jelas.

Harga yasin murah ni ialah 50SEN SAHAJA. Di ulangi 50 SEN SAHAJA.

Nak beli..nak order whatsapp terus http://wasap.my/60126460421



You Might Also Like

5 comments

  1. Comel2 yasinnya. Boleh buat tempahan nanti kat sini. Terima kasih share kak linda

    ReplyDelete
  2. Akak buat servis printing ek..kalau kita nak print benda laib saiz yassin boleh tak

    ReplyDelete
  3. kdg pening dengan karenah pelanggan ni, masuk duit harini nak esok sampai..adeh..tak berani nak janji..kang buat pos laju buat hal..kita lak yang nak menjawab...

    ReplyDelete
  4. memang cantik da murah buku yasin kak. sesuai kepada sesiapa nak kenduri selamat ke atau apa2x majlis keagamaan. terbaik kak. :D

    ReplyDelete
  5. Cantiknya cover yasiin, rasa nak buat doorgift kahwin je nanti..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -