SAHABAT SELAMANYA

SAHABAT SELAMANYA - Semalam dah macam hari persahabatan pulak, hehe. Dengan bff satu Sek Men Teknik Setapak satu opis. Bila pergi lunch, te...

SAHABAT SELAMANYA - Semalam dah macam hari persahabatan pulak, hehe. Dengan bff satu Sek Men Teknik Setapak satu opis. Bila pergi lunch, terjumpa kawan sekolah rendah dan kawan geng travel p Singapore sebelum kawen. Dedulu, sebelum kawen rajin la merayap mummy ni. Pantang cuti panjang sket, panjang je langkah. Boleh lah survive masa tum..sebab sengsorang je kan !

Sekarang ni, kalau nak travel...tunggu tabung travel daddy penuh gamaknya hahaha

SAHABAT SELAMANYA



Fizah, bff sekolah menengah. Satu dorm, satu kelas. Hehe sesama amek jurusan Kejuruteraan Awam. Sudah ya sekarang, beliau jaga account. Mummy? Jangan tanya, tea lady aje !

Kami sesama anak tiga...geng mak anak tiga gitu. Syiok weyyy bff satu opis. Hilang tension sat dengan si kepoci tu ha. Ehhhh..hahaha.

Moga bff kita bukan takat 20 tahun ++ je ye !



Ni kawan sekolah rendah...satu kelas. Eja...masih single and available. Orang bekerja selalu memang utamakan kerjaya kan.

Eja ni kaki travel..almaklumlah ex-MAS. Teringin nak travel sesama lagi. Tunggu la nanti zaman tua kot. Travel geng otai katanya .

Kawan dari tahun dari tahun 1990 macam tu.. sekarang tahun 2018. Ko kiralah sendiri ye berapa lama hubungan persahabatan kami ni ha. hahaha.


Ni budak interns..budak engineering  kenal tak lama. Tapi, dorang happening. Lelagi si Fadh, tak kering gusi mummy di buatnya. Pandai masak walau lelaki.

Untunglah bini kau , ye dik !

Ginilah mummy, susah nak rapat dengan orang, kadang kala orang kata mummy sombong haha. Pape je lah kan.

Sebenarnya, mummy kalau dah rapat, memang rapat giler.

Lelagi bila geng tu sekepala. Ayoooo...puluh-puluh tahun pun masih bff !

Btw, thanks media sosial yang merapatkan hubungan yang jauh di mata. Tapi, dekat di hati..gituuuuu.

Tepukkkk..eh glab glab glab lah !


You Might Also Like

10 comments

  1. Alhamdulillah...semoga persahabatan ini kekal hingga ke jannah..Amin...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. semoga ukhawah mummy dan sahabat berkekalan.. aamiin..

    ReplyDelete
  3. BFFTJ mummy. Bestfriend till jannah :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah kak rezeki jumpa BFF. Semoga berpanjangan hubungan tersebut.

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat jumpe bff semula. Bkn senang nak ada bff tau.

    ReplyDelete
  6. Seronok dapat jumpa kawan lama...:)

    ReplyDelete
  7. Seronok kan dapat jumpa bff kan Linda.. semoga ukhuwah berpanjangan hendaknya kan..

    ReplyDelete
  8. Bestnya kawan- kawan sekolah satu tempat kerja..

    ReplyDelete
  9. Semoga kekal persahabatan akak dengan kawan kawan

    ReplyDelete
  10. sha takdak kawan kat tempat kerja, haritu ada sorang haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -