Translate

Main Ad

TIPS ping entri ke FB Group

facebook developer send button

Ping entri ke semua group FB 

Mudahkan ping entri kita semua group FB di : https://developers.facebook.com/docs/plugins/send-button

1. Letakkan URL ENTRI

2. Klik butang SEND




facebook send button


3. Letak GROUP yang kita nak hantarkan.

facebook develepor send button

4. Letakkan meesej yang hendak di sampaikan

5. Tekan butang SEND.

6. SIAP!! Mudahkan?


Terima kasih dan kredit untuk : sayidahnapisah.com


Post a Comment

7 Comments

  1. baru try buat semalam.. huh! lg senang kan.... chehh..buang karen je selama ni share copy paste..

    ReplyDelete
  2. senangnya. blh ping terus kat semua group..

    ReplyDelete
  3. best ni, boleh post banyak-banyak group

    ReplyDelete
  4. owh..
    begitu..
    patut ler selalu perasan ramai ping serentak..

    ReplyDelete
  5. tq for syaring lynn...
    nak try la jugak jap lagi :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih ats perkongsian..nanti nak try buat...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas perkongsian yang best ni..Saya sangat2 memerlukannya ;)...Salam kenal

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com