Translate

Main Ad

Basikal Murah untuk Budak

Basikal Murah untuk Budak - Basikal budak sekarang boleh tahan juga harga,kan? Tahun lepas daddy belikan basikal untuk Dzal Aidi Fiqry beratus juga. Tengah hari tadi, lunch di Giant tetiba ternampak pula basikal. Harga? Murah sangat harga basikal budak di Giant. Dalam RM79+. 

 Basikal Murah untuk Budak




Jadi, saje je ni mummy nak share basikal murah untuk budak. Kot-kot ada yang sedang mencari basikal untuk anak, atau nak buat hadiah untuk anak sedara, anak kawan-kawan ke kan.

Terjah lah cepat-cepat ke Giant. Sampai bila sales basikal budak tu di Giant? Wallahualam. Mummy lupa nak belek-belek tarikhnya.


Post a Comment

6 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com