Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet

Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet - Cuti Thaipusam baru ni, tetiba dah petang daddy soh semua siap cecepat nak pi sho...

Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet - Cuti Thaipusam baru ni, tetiba dah petang daddy soh semua siap cecepat nak pi shopping barang beliau katanya. Bila kalut amcam tu, mummy terus jadi lipas kudung dan tak tanya banyak pun. Kemas rumah sket, siapkan diri dan anak-anak. Masa ni, kepala ting tong sebab demam, batuk dan selsema. Ubat batuk dan selesema tu memang kasik mummy wenggg sekejap. Kepala dok ingat bantal aje.

Bantal ke shopping lagi best ? Tentulah shopping kan...walau hakikatnya tak ada nak shopping apa pun. Teman kan daddy tu haaa.

Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet



Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet

Dalam kereta, mummy sempat tidur-tidur ayam, memang kepala pusing habis sebab ubat. Dalam hati dah terdetik, mesti daddy nak ke Mitsui Outlet hahaha. Sekali...tengok yeayy tekaan betul sekali. Macam boleh baca pulak isi hati daddy tu haaa..


Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet, hrm...katanya nak pi cari kasut. Jenuh wei..6 kedai dok keluar masuk, masuk balik keluar balik kedai yang sama. Kalah orang pempuan..

Daddy memang cerewet ala OCD sket, tapi tak ada penyakit OCD ye ! Bebas dari penyakit insyaallah !


Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet

Dari tingkat bawah ke tingkat atas dan turun balik bawah. Kalau tak beli atau masih tak berkenan lagi..tak tahu nak cakap apa.

Daddy cakap design kasut sport untuk jalan-jalan sekarang banyak design pelik-pelik. Ada yang jenis susah nak pakai pun ada.

Bila daddy tanya, mana lagi okay? Oleh kerana daddy dah pernah ada kasut Clarks, Bonia, dan lelain brand.  Ikutkan pilihan mummy, mummy suka daddy pakai Timberland, sebab daddy belum pernah ada brand Timberland lagi. Lagipun Timberland tengah sales kat Mitsui Outlet ! Paling murah.. Harga kasut Timberland kat Mitsui Outlet selepas sales dari RM200 lebih je. 

Diskaunnya lebih dari 50% dari harga asal.


Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet
model malu-malu kucing..miaaaawww

Daddy tanya lagi kasut warna apa lawa. Mummy suggests white color...trend sekarang. Walau hakikatnya macam kasut sekolah je haha. Terpaksalah ikut trend, sebab daddy ni sejenis suka ikut trend juga perangainya. 

Bila Suami Shopping Kasut Timberland Kat Mitsui Outlet
Harga asal kasut ni RM600, lepas diskaun dalam RM300 (dengan polish ke apa ntah daddy beli)

Nak bagi suggestions pun kena ikut trend gak, kalau tak beliau akan tanya lagi. Kenapa suggest ni?

erm..jenuh nak menjawab lagi..laki iols ni memang suka bertanya bebanyak. Sebelum bercakap dengan beliau, memang kena ready mental and mind.

Kalau tak, kena gulai ko nanti hahahah.

Baca Ini Juga


6 comments

  1. Sama macam suami Sha.. Penat kalau teman dia shopping kasut.. hahaha.. Habis semua kedai dia masuk..

    ReplyDelete
  2. OOO....jenis sangat cerewet jugak la ni..macam kawan akak sorang tu la...cerewet giler...eh.eh..mommy x beli pape ke?

    ReplyDelete
  3. Pergh timberland.. tapi berbaloi walau harga mahal skit..

    ReplyDelete
  4. cantik kasut baru daddy..berbaloi turun naik,kan..hehe..bertabah la mummy & anak2 ikut rentak...nasib ada gak yang berkenan..kalau tak ada, vengsan..penat menapak dlm shopping mall..hehe

    ReplyDelete
  5. murah betul harga kasut dkt mitsui ya. mmg trend sekarang warna putih hehe. tak boleh nak kata apa haha mmg mcm bdk sekolah huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -