DZAL UNBOXING BEYBLADE !

DZAL UNBOXING BEYBLADE ! Bulan ini, bulan kelahiran Dzal Aidi Fiqry yang ke 5 tahun (officially 25/6/2014). Mummy janji nak hadiahkan beybl...

DZAL UNBOXING BEYBLADE ! Bulan ini, bulan kelahiran Dzal Aidi Fiqry yang ke 5 tahun (officially 25/6/2014). Mummy janji nak hadiahkan beyblade. Dzal memang setuju je lah ! Fav dia tu beyblade ! Tapi, dia punya tak sabar tu..hari-hari tanya pasal beyblade haha. Daddy naik tak tahan. Belikan juga serta merta beyblade lagi untuk Dzal. 

DZAL UNBOXING BEYBLADE ! 


Daddy macam biasalah, berikan Dzal pilih beyblade nya sendiri. 3 ketui beyblade untuk Dzal.  Malam tu jugak, lepas tunjuk pada mummy , Dzal unboxing beyblade nya.



Layankan si Dzal tanya jenis-jenis beyblade apa yang di belinya. Dengan penuh confident Dzal cerita pasal beyblade X, O,v dia huhu.

Entah betul ke idak, belasah je lah nak ! Mummy pun tak tahu sangat pasal beyblade ni

Byeblade X katanya sebab ada lambang X



Ni beyblade bloody O tak silapnya.

Oleh kerana daddy dah hadiahkan beyblade. Mummy belanja Dzal stadium yang besar pulak ye! Mainlah sepuas-puasnya nak ye !

Full unboxing korang boleh tengok di YouTube ini ye :-


Baca Ini Juga


8 comments

  1. Anak-anak buah nieyl kak..sorang satu benda ni..
    baik yg besar mahu pun kecil

    ReplyDelete
  2. haritu beli beyblade kat anak2 buah, tak tau plak ada jenis2 dia..haha..mak long & pak long dorang ni, main beli je la..janji beyblade..gitchuuu...

    ReplyDelete
  3. Beyblade memang tengah trending sekarang kan....sampai Dania pun nak beli..memang akak bebelkan aje la kat dia..

    ReplyDelete
  4. syoklah diorang berbayblade,, bermain bayblade lagi bagus dari kita beri mereka smartphone

    ReplyDelete
  5. Nasib baik anak bujang dak mimi tak mtk beyblade... Hahaha

    ReplyDelete
  6. Sekarang tengah trend Beyblade nie ya Linda..

    ReplyDelete
  7. Hamboi.. kemain dzal dengan beyblade ye..

    ReplyDelete
  8. Sekarang kat mana2 pun nampak org main beblade kan kak. Teringat masa zaman budak2 dulu, hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -