OLESS NATURAL LIPBALM LIPSTIK RAYA UNTUK ANAK !

OLESS NATURAL LIPBALM LIPSTIK RAYA UNTUK ANAK ! - Banyak betul cerita raya mummy pending kat blog, banyak nau story kekdahnya nak di tulis...

OLESS NATURAL LIPBALM LIPSTIK RAYA UNTUK ANAK ! - Banyak betul cerita raya mummy pending kat blog, banyak nau story kekdahnya nak di tulis !  Cerita raya hampir habis. So, mummy nak cerita bab beauty di hari raya pulak. Biasalahkan, ingat raya, ingat cantik ! Budak-budak pun sekarang pandai melaram dah. Macam Dhia,  tengok mummy pakai lipstik. Dhia pun sama nak lipstik. Tiap kali beli, tiap kali hilang. Huhu. Nasib baik lipstick OLESS ni tak mahal mana! Lipstik tak bagus untuk kanak-kanak?  Hat mummy belikan untuk Dhia ni memang sesuai untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa. Lelagi, yang jenis bibir sensitif. Oless sahaja !

OLESS NATURAL LIPBALM LIPSTIK RAYA UNTUK ANAK !


OLESS NATURAL LIPBALM LIPSTIK RAYA UNTUK ANAK ! Yezza, Oless Lipbalm (Dhia panggil lipstik..lipstik pun lipstik lah). OLESS merupakan pelembab bibir homemade yang selamat digunakan tak kira dewasa atau kanak-kanak. Lip balm ini mempunyai Warna sedikit merah. Jangan risau bab Warna dari OLESS ni. Ianya hasil dari perwarna dan perisa makanan. 





Dhia suka dan sangat selesa menggunakan OLESS. Feeling pakai lipstick kekdahnya! Warna OLESS ni berwarna merah lembut lembut dan rasa strawberry yang sangat yummy. 



Oless sesuai digunakan oleh semua peringkat usia. la selamat digunakan oleh kanak-kanak. 



Bagi mereka yang mempunyai masalah bibir merekah, kering dan kehitaman boleh dapatkan Oless untuk membantu menyelesaikan masalah anda. Bagi mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan boleh join untuk menjadi agent dengan modal yang sangat minimum. Oless sangat mudah dijual kerana kualiti dan harga yang sangat mampu milik. 

BAHAN-BAHAN OLESS LIPBALM 

Bahan-bahan yang terkandung dalam Oless adalah extra virgin olive oil, vitamin E, perisa strawberi dan pewarna.

'OLESS TERUS GOJESS'

Cara penggunaan OLESS LIPBALM 


Cara Pakai OLESS LIPBALM ni mudah je! Sapu dibibir setiap kali diperlukan. 

Mummy highly recommended OLESS LIPBALM ni. Kerana produk ini adalah natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Dan, ianya adalah selamat digunakan dengan kerap.


Free gifts sampul. Duit raya

HARGA OLESS LIPBALM ni tak mahal mana. Hanya RM10 je. 

HARGA: RM10
Postage RM8SM, RM11SS

Boleh beli di :
FB: Zuraini Muhammad
Contact: 01132484182

Baca Ini Juga


9 comments

  1. Suka ngan OLESS ni sampai rasa nak kunyah..akak guna kat opis

    ReplyDelete
  2. murahnya..aunty nak grab la..jeles tgk dhia je main oless oless ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Ok nanti nak belikan untuk anak anak dara lah

    ReplyDelete
  4. Macam menarik ja nie Linda.. harga pun murah kan..

    ReplyDelete
  5. Comei jer dia pakai lipstik OLESS ni. Nak beli kat anak akak satulah..

    ReplyDelete
  6. Amboi anak dara dah mula nak cantik²...hehehe...Sally pun sampai laaaa pakai lipbalm utk elak kering..

    ReplyDelete
  7. Alahai comelnya anak dara berlipstick..

    ReplyDelete
  8. Wah bagus utk anak Dara Linda ni

    ReplyDelete
  9. Macam menarik ja lip balm ni. Harga pun ok.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -