Translate

Main Ad

MONEY BOUQUET UNTUK BIRTHDAY MAK 21.11.21 !

MONEY BOUQUET UNTUK BIRTHDAY MAK 21.11.21 ! ! - Cantik tarikh birthday mak tahun ni. Againnn berkumpul adik beradik, abang je lah tak ada dan anak adik yang paling kecik tu tak ada huhu. Tak apa , next time lah ye kita kumpul-kumpul kasi lengkap !

MONEY BOUQUET UNTUK BIRTHDAY MAK 21.11.21 !

Sempat juga , last minit mummy order MONEY BOUQUET UNTUK BIRTHDAY MAK 21.11.21 . Terima kasih SSE Creation Bouquet buatkan money bouquet dan surprise kan mak kami. Memang mak sangat surprise pada hari tersebut hehehe. Sesekali gembirakan hati mak !

Sebenarnya, kami ada bagi hadiah lain untuk hari jadi mak. Korang boleh baca nest entri ye ! Panjang pulak kalau nak compile satu entri semua sini.


HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
family mummy


HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
family adik perempuan mummy, anak paling kecilnya je yang tak de



HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
cucu-cucu korang sorang, Zalikha pi jalan


HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
mak dan abah


HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
kek velvet untuk mak dari adik mummy

HAPPY BIRTHDAY MAK 21.11.21 !
mak sedih, adik pun turut sedih,


Bila adik ajak datang makan-makan di rumah barunya, mummy terus dapat idea nak surprise kan sekali birthday mak. Senang sebab nak arrange money bouquet pun mudah. Mereka berada di kawasan berhampiran je !

Mummy hanya bawa ayam panggang, menu lain yang ada ialah nasi lemak, ikan patin masak gulai tempoyak, asam pedas daging, karipap.

Banyak juga menu, meriah, sampai kenyang perutlah semua makan.

Sambil makan, sambil mummy berwasap dengan surprise delivery hehehe.

Sebab tu lah, gambar menu makan-makan tak ada. Tak tenteram selagi tak sampai.

Sebelah petang pulak, anak-anak nak mancing di tasik berhampiran. Lagilah, tak tenang mummy hehe

Alhamdulillah, cepat seperti yang di janjikan surprise delivery tu sampai. 

Sangat terbaik perkhidmatan mereka.

BTW, walau mak tak baca blog mummy. Mummy nak ucapkan juga, Happy birthday Mak, semoga mak sihat-sihat selalu dan sentiasa di bawah lindungannya...aminnnn

Post a Comment

1 Comments

  1. Wah seronoknya dapat money bouquet...happy birthday Mak, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com