Translate

Main Ad

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 ! - Kisah keluarga kami malam tadi, hari Isnin jadual kami suami isteri yang padat, nak uruskan sekolah anak-anak lagi. Perghhh ! Penat ! Rasa macam tak larat nak masak makan malam. Jadi. kami dinner dengan set Marrybrown Egg-stra Ong. Lama juga kami sekeluarga tak makan hidangan dari Marryborown , memang mummy paling rindu dengan sajian telur masin di Marrybrown.

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !


Mujur Marrybrown ada keluarkan MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 ! 'Egg-stra Ong, Lagi Power'

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

Kali ini sos salted egg lagi power , ada taburan kepingan cili kering pada roti burger bersama limpahan sos telur masin.

Sajian Egg-stra Ong ini memang kena dengan selera mummy dengan rasa manis, masin dan pedas yang menghasilkan kelazatan ‘umami’ pada setiap suapan.


Banyak pilihan menu baru yang ada , antaranya

MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

2 / 3 ketul ayam untuk Kombo Ayam Egg-stra Ong di datangkan bersama kentang lenyek, salad sayuran dan secawan Minute Maid® Refresh® Orange.

Harga dari RM17.90 dan RM22.90


MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

Set besar Egg-stra Ong Family Meal pula, dilengkapi 2 burger ayam, 8 ketul ayam goreng, 1 mangkuk besar kentang lenyek dan 1.5 liter Coca-Cola® Rasa Asli. Untuk set keluarga mummy cadangkan korang memilih set ini  lebih jimat. Seperti yang kami makan.

Harga dari RM80.



MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

Bagi yang ingin menikmati kombinasi rasa burger dan ayam, korang boleh memilih

Egg-stra Ong Big Box yang di hidangkan dengan Burger Ayam Egg-stra Ong dan 2 ketul Ayam Egg-stra Ong bersama kentang goreng dan secawan Minute Maid® Refresh® Orange.

Harga dari RM25.80


MENU BARU MARRYBROWN EGG-STRA ONG SALTED EGG SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2022 !

Kombo Burger Ayam Egg-stra Ong
Yang dihidangkan bersama dengan Burger Ayam Egg-stra Ong, kentang goreng dan secawan Minute Maid® Refresh® Orange. Nak sedap lagi, wajib tambah sos telur masin

Harga dari RM14.90

Untuk menambah kelazatan, korang boleh menambah sos telur masin tambahan pada hidangan harga dari RM2.50 sahaja.


Okaylah mummy dah pun kekenyangan, ni . Korang pun wajib try ye !

Sebab menu ni limited time, kalau terlepas. Memang rugi ! 

Menu set sos telur masin yang menyelerakan dan ‘power’ berada di Marrybrown dari hari ini hingga 28 Februari 2022.

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi mereka dan perkhidmatan penghantaran, boleh layari :
IG : https://www.instagram.com/marrybrownmy/
FB : https://www.facebook.com/MarrybrownMalaysia/
Twitter : https://twitter.com/MarrybrownMY
Website: https://marrybrown.com/

Post a Comment

2 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com