Translate

Main Ad

VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN ?

VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN ? Perghhhh...dasyat juga penangan viral Marrybrown untuk ayam PERCUMA dan juga promosi diskaun sehingga 40% untuk menu di Marrybrown. 

VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN ?


VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN ?

Betul ke VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN ? Ngam pulak...Hujung-hujung Ramadan ni, mummy pun dah mula macam malas pulak nak masak. Dok pulun kejar masa buat kerja itu ini. Almaklumlah, raya tak lama lagi je tu. Banyak nak kena siapkan sebelum pulang ke kampung.

Mujur restoran Marrybrown , tak jauh dari rumah. Terus mummy ajak encik suami, tapau Marrybrown je untuk berbuka puasa.

Alhamdulillah , mummy sempat dapatkan offer VIRAL AYAM PERCUMA DI MARRYBROWN dan juga diskaun 40% menu terpilih di aplikasi Marrybrown . Risau juga, takut promo habis, sebab Marrybrown punya promosi ni memang tengah viral

PERCUMA ! AYAM MARRYBROWN MELALUI APLIKASI (MB APP)



PERCUMA ! AYAM MARRYBROWN MELALUI APLIKASI (MB APP)


PERCUMA ! AYAM MARRYBROWN MELALUI APLIKASI (MB APP)

PERCUMA ! AYAM MARRYBROWN MELALUI APLIKASI (MB APP). Ya, untuk dapatkan promosi ayam percuma dan diskaun 40% ini korang wajib ada aplikasi di telefon bimbit korang. Tanpa aplikasi Marrybrown ini. Memang tak boleh dapatkan ayam percuma dan juga diskaun hebat sehingga 40% di Marrybown.

Cara Muat Turun (Download) Aplikasi Marrybrown (MB App)


Macam mana cara
 Muat Turun (Download) Aplikasi Marrybrown (MB App)?

Hanya muat turun aplikasi Marrybrown di website Marrybrown. Pilih samada melalui Google Playstore atau Apple Store. 

Pendaftaran PERCUMA je! Cumanya, tak semua outlet yang ada tawaran diskaun ini. Jangan risau ! Boleh refer di website Marrybrown je nanti, k !


Cara-cara download Aplikasi Marrybrown

Pilih di Google Apps Store atau Apple Store

1 Hanya menaip "Marrybrown" di carian. Dah jumpa, boleh terus download aplikasi tersebut.

2 Buka MB App, kemudian klik pada "Continue with number".

3 Pilih kod negara dan masukkan nombor telefon masing-masing.

4 Kod verifikasi akan dihantar ke nombor telefon melalui sms untuk pengesahan.

5 Isi maklumat seperti yang di minta nama, password, email, jantina,lain-lain dan seterusnya klik submit.

Kelebihan Menggunakan Aplikasi MarryBrown

Banyak kelebihan yangboleh nikmati apabila menggunkan aplikasi Marrybrown ni. 

Antara kelebihannya :-

Kumpul Mata dan Tebus
Akan dapat point setiap pembelian di aplikasi Marrybrown point. RM1 bernilai 1 point. Point ini boleh di tebus menu yang ditawarkan di tab "Deals" di "Point Redemption".

Marrybrown Deals
Macam-macam tawaran yang ditawarkan di aplikasi Marrybrown. Macam sekarang, ada diskaun sehingga 40%

Tawaran Harijadi
Marrybrown menawarkan tawaran yang menarik semasa harijadi ahlinya. 

Berita Promosi Terbaru
ASegala berita terbaru, menu terbaru, promosi terbaru atau apa-apa berkenaan Marrybrown akan di pamerkan di aplikasi ini

Pesanan Tanpa Sentuh
Pesanan tanpa sentuh apabila buat pesanan melalui aplikasi Marrybrown. Boleh order siap-siap di MB App untuk pick up atau dine in. 


PERCUMA ! AYAM MARRYBROWN MELALUI APLIKASI (MB APP)


Mummy dah dapat ayam Marrybrown secara percuma dan juga diskaun hebat? Korang dah dapat ke belum tu?

Nak jumat macam kami? Jom DOWNLOAD aplikasi Marrybrown hari ini.

Maklumat lanjut mengenai MB app , promosi Marrybrown,sila layari ke 


Instagram : marrybrownmy
Twitter : MarrybrownMY


  

Post a Comment

2 Comments

  1. jarang beli marrybrown, dah ada apps rupanya sekarang.

    ReplyDelete
  2. Dapat harga murah lepas tu dapat ayam percuma la. best betul. Boleh cuba ni buat juadah raya hehe

    Follow here #619

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com