SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN US

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN US - Walau mummy sendiri dah ada dah air fryer tapi, Penggoreng Udara Pintar ( Air Fryer) Cosori Malaysia nampak lagi best , lagi menarik ! Lelagi , bila mummy dapat tengok live Chef Sherson Lian Sherson Lian yang memasak 2 menu ringkas berkhasiat menggunakan Cosori Cosori Malaysia #1 Selling Air Fryer Brand in The US 

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN USSUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN US

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN US


Menarik tentang Cosori Air Fryer ini :
1. Masak sekata , tak perlu di balikkan makanan dalam air fryer
2. Less oil, tapi tak keringkan bahan masakan dalam air fryer. Ayam, daging akan lebih juicy
3. Bahagian dalam dinding air fryer , BPA FREE, berdindingkan aluminum bukan plastik macam air fryer brand lain
4. Cantik warna matte. Ada banyak pilihan warna
5. H A R G A tersangatlah M U R A H

Make everyday a Fry-Day with Cosori today 
Tak pening bila H A R G A minyak masak naik 


COSORI Penggoreng Udara Pintar Premiumnya – Model: CP158 dan CAF-P583S


COSORI Malaysia (COSORI) menjadikan kehidupan rakyat Malaysia di dapur lebih mudah berbanding sebelum ini. Dengan pengenalan dua (2) model baharu untuk Penggoreng Udara Pintar Premiumnya – Model: CP158 dan CAF-P583S, yang menampilkan reka bentuk yang menarik dan fungsi pintar untuk kemudahan pengguna yang lebih baik. Penggoreng udara (Air Fryer) ini di datang dengan kapasiti yang besar dan menggunakan sehingga 85% kurang minyak berbanding dengan penggoreng udara konvensional. Ini membolehkan pengguna memasak dengan cara yang lebih sihat sambil mengekalkan rasa lazat makanan yang sama.

Digemari oleh pengguna di seluruh dunia kerana keupayaannya untuk meningkatkan kemudahan pengguna, Jenama Penggoreng Udara No.1 Terlaris di AS kini telah mendarat di Malaysia untuk menyampaikan produk mesra pengguna dengan bahan premium untuk semua pengguna menjalani kehidupan dengan penuh cita rasa.

Diiktiraf sebagai pemenang Red Dot Design pada 2019, COSORI Premium 5.5 Liter Air Fryer dibina dalam bentuk segi empat tepat dengan bekas yang boleh tanggal. Warna hitam matte menggabungkan unsur logam berkualiti tinggi. Bekas persegi 5.5L penggoreng udara yang luas boleh menghidangkan 3 hingga 5 orang sesuai untuk satu keluarga. Ianya boleh memuatkan keseluruhan ayam seberat 2.27kg.

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN US

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN USUntuk membantu anda menyediakan makanan harian anda dengan mudah, ia dilengkapi dengan skrin sentuh LED intuitif dan 11 piktogram pra-tetap yang popular (Steak, Ayam, Makanan Laut, Udang, Bacon, Makanan Sejuk Beku, Kentang Goreng, Sayur-sayuran, Roti dan Pencuci mulut) . Pengguna boleh menetapkan masa dan suhu apabila menggunakan penggoreng udara. Dengan hanya satu ketukan mudah pada paparan, anda juga boleh mendayakan fungsi prapanas dan kekal hangat untuk mula memasak. Dengan menggunakan Teknologi Thermo IQ, penggoreng udara pintar mencapai kawalan suhu yang lebih tepat dan peredaran udara panas untuk mengelakkan makanan hangus atau kurang masak.

Dengan setiap pembelian, disertakan buku masakan 100 resipi dan juga resipi dalam talian COSOR

Untuk ketenangan fikiran tambahan, penggoreng udara (air fryer) ini mempunyai bekas yang selamat untuk mesin basuh pinggan mangkuk, boleh tanggal dan tidak melekat, membolehkan pengguna membersihkannya dengan lebih mudah dan cepat.

COSORI Dual Blazer 6.4L Penggoreng Udara Pintar (Model: CAF-P583S)


Penggoreng Udara Pintar COSORI Dual Blazer 6.4L mentakrifkan semula cara menggoreng udara dengan Teknologi 360 ThermoIQ™ yang dipatenkan. Ciri pintar ini membolehkan pengguna memasak makanan dengan teliti dalam masa yang singkat tanpa perlu menggoncang atau membelek kerana ia dapat memberikan kawalan suhu yang tepat, memastikan makanan sentiasa boleh dimasak secara sekata dengan tekstur yang rangup. Penggoreng udara ini didatangkan dengan kapasiti lebih besar iaitu bakul persegi 6.4L yang boleh memuatkan sehingga 17 kepak ayam dan masak secara sekata tanpa perlu menyusunnya di atas.

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN USDi gandingkan dengan bekas aluminium tulen premium untuk meningkatkan penyimpanan haba dan kecekapan pengendalian, Penggoreng Udara Pintar COSORI Dual Blazer 6.4L menjadikan makanan lebih enak dalam masa yang singkat. Dengan hanya satu sentuhan, pengguna hanya boleh menekan ikon pada penggoreng udara untuk mula memasak dan juga menyesuaikan fungsi coking (Air Fry, Baking, Broil, Roast, Chicken, Steak, Seafood, Veggies, Fries, Frozen, Keep Warm and Reheat Fungsi) dengan masa dan suhu pilihan mereka. Ditampilkan dengan elemen pemanasan atas dan bawah, penggoreng udara pintar boleh membakar, memanggang dan memanggang selain menggoreng udara.

Pengguna juga boleh memuat turun Apl Vesync untuk mengawal penggoreng udara dari jauh, memantau kemajuan memasak dan mengaktifkan kawalan suara dengan Google Assistant untuk pengalaman memasak yang mudah. Model ini juga didatangkan dengan bakul tidak melekat dan pinggan crisper yang selamat untuk mesin basuh pinggan mangkuk dan mudah dibersihkan dengan kain lembap.


“Kepercayaan kami ialah hidangan yang sihat dan buatan sendiri tidak boleh dikorbankan kepada jadual yang padat. Sebagai jenama yang mengkhusus dalam peralatan dapur kecil, COSORI menyasarkan untuk membangunkan produk pintar dan mesra pengguna. Dengan pengenalan model baharu COSORI Air Fryers, kami mahu pengguna kami menikmati pengalaman memasak yang merevolusikan supaya semua orang boleh memasak seperti profesional,” kata Oscar Mei, Pengarah COSORI Asia Tenggara.

Berita baik kepada semua rakyat Malaysia! COSORI sedang mengadakan promosi menarik untuk penggoreng udara (air fryer) pintarnya. 

SUDAH DI MALAYSIA ! COSORI AIR FRYER NUMBER 1 IN USJenis Air Fryer COSORI :-
COSORI Premium 5.5-Litre Air Fryer (Model: CP158- AF) 
RM 449 (RRP: RM499) 

COSORI Dual Blazer 6.4L Smart Air Fryer (Model: CAF-P583S) 
RM 699 (RRP: RM809) 

Promosi bermula dari sekarang hingga 31 Julai 2022.

Selain itu, COSORI juga memberikan apron percuma* untuk setiap pembelian penggoreng udara COSORI hanya pada 10 Julai semasa Shopee Banner Day Special (terhad kepada 100 pembeli pertama sahaja).

Cepat pergi ke Kedai Rasmi COSORI di Shopee untuk merebut promosi!

Untuk maklumat lanjut, sila layari Laman Web Rasmi COSORI atau Halaman Facebook COSORI Malaysia di


Website:

Facebook:


Instagram:

YouTube:

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post