HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU - HUAWEI sangat terkenal dengan gambar sharp, cantik. Kini di mempunyai kelebihan lagi dalam HUAWEI P60 Pro dengan aparture dan pencahayaan automatik. Serta video yang sangat lancar, jelas dan lebih dari cinematic. Yes, HUAWEI P60 Pro semuanya ada


HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU


HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU


HUAWEI P60 PRO1. HUAWEI P60 Pro
 • The Eye of Light Design membawakan Estetika yang menerajui Industri 

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

Reka bentuk modul kamera HUAWEI P60 bertemakan "The Eye of Light", dan meletakkan kamera utama yang paling biasa digunakan di tengah modul lensa. Telefoto super dan kanta sudut super lebar diedarkan pada bahagian atas dan bawah kamera utama, mempersembahkan Susunan Kamera Klasik. Dengan lapisan lutsinar terampai yang dibina di atas peranti, ia mencipta ilusi peranti yang lebih langsing sambil membenarkan Kamera Utama Pencahayaan Ultra bersinar sebagai sorotan visual.

HUAWEI P60 Pro menggunakan Paparan Quad-Curve Baharu dengan panel Kaca Kunlun tahan lama eksklusif Huawei. Empat sisi sedikit melengkung manakala empat tepi skrin lebih bulat, menjadikan bidang penglihatan tidak terbatas dan mencapai paparan yang lebih mendalam. Dengan HUAWEI P60 Pro seberat hanya 200g Pengguna boleh menikmati pengalaman cengkaman dan sentuhan yang lebih selesa. Selain itu, kadar penyegaran tinggi penyesuaian 1-120Hz LTPO membantu mencapai keseimbangan sempurna antara visual lancar dan pengoptimuman bateri.

Dengan perlindungan panel Kaca Kunlun, ia meningkatkan keliatan kaca dengan sangat baik dan meningkatkan rintangan jatuh kaca kepada 10 kali ganda, disebabkan oleh teknik yang dipertingkatkan untuk mengembangkan berbilion-bilion kristal nano yang membentuk bahan ultra-tahan lama. Malah ia menyokong rintangan habuk dan air IP68, memberikan pengguna rasa selamat yang terjamin semasa penggunaan harian.

Paparan HUAWEI P60 Pro juga mencapai warna yang tepat melalui pengurusan warna gamut warna penuh dan padanan metamerik dalam penentukuran warna, dan menyokong unjuran warna tepat tanpa wayar, membolehkan skrin dipaparkan pada telefon mudah alih dan paparan diselaraskan dengan cekap dan tepat. Dengan rangkaian ciri paparan yang kukuh, HUAWEI P60 Pro menjadi telefon mudah alih pertama di dunia yang diperakui dengan TÜV Rheinland Color Accuracy Dual Certification (Colour Accuracy & Precise Color Projection).

Selain itu, telefon ini mendapat inspirasi daripada alam semula jadi dan mentafsir semula estetika moden. P60 Pro dalam Rococo Pearl menampilkan Reka Bentuk Tekstur Mutiara pertama dalam industri, yang menggabungkan serbuk mutiara mineral semula jadi untuk mencapai tekstur semula jadi yang unik seperti Ibu Mutiara. Hitam berpasir bulu dalam menggunakan Kaca Pasir Bulu Anti-cap Jari yang inovatif, yang terasa lembut dan halus seperti bulu tetapi bersinar seperti berlian.

 • Kamera XMAGE Pencahayaan Ultra: Terobosan Pengimejan Revolusi

Siri Huawei P dilahirkan dengan pengimejan inovatif di tengah-tengah teknologinya. Setiap perubahan datang dengan peningkatan penuh dan pembinaan semula sistem optik kamera. Siri HUAWEI P60 didatangkan dengan sistem optik yang direka bentuk semula, dengan Kamera Utama Pencahayaan Ultra yang dilengkapi dengan Apertur Fizikal Boleh Laras Auto F1.4-F4.0, Kumpulan Lensa Transmitansi Tinggi dan penderia RYYB SuperSensing. Peningkatan ketara ini menghasilkan fotografi yang terang dalam tetapan cahaya malap, memaparkan butiran sepenuhnya dalam gelap. Ia juga boleh membawa julat dinamik ultra tinggi dalam adegan dengan nisbah terang-ke-gelap yang lebih tinggi seperti matahari terbit dan terbenam, subuh dan senja; Enjin Tekstur XD Fusion Pro baharu, menggambarkan butiran halus yang mempamerkan kilauan pada permukaan kaca.

Di samping penemuan yang dibuat oleh kamera utama Ultra Lighting, HUAWEI P60 Pro terus mencapai kejayaan revolusioner dalam fotografi Telefoto Penglihatan Malam, membawakan Kamera Telefoto Pencahayaan Ultra dengan apertur F2.1 – yang terbesar dalam industri untuk periskop kamera mudah alih. telefoto. Kamera telefoto juga telah menambah Kumpulan Lensa Pencahayaan Ultra secara inovatif untuk menangkap lebih banyak cahaya, dan digabungkan dengan sensor RYYB Supersensing, jumlah cahaya yang memasuki kamera telefoto kini telah meningkat dengan banyak.

Pengguna kini boleh merakam gambar bertenaga semasa berjalan malam mereka di bandar, kerana kamera boleh menangkap dan mengeluarkan butiran lampu neon atas bumbung di kejauhan, membolehkan pengguna merakam keindahan tepat yang mereka lihat dan alami.

Mod Super Moon Huawei juga merupakan satu lagi pendahulu dalam industri. Terima kasih kepada Pencahayaan Ultra dan keupayaan pemfokusan modul telefoto, HUAWEI P60 Pro memperkenalkan Pemandangan Bulan Super yang dinaik taraf. Ciri ini mempersembahkan bulan yang jauh dengan sempurna sambil menguruskan untuk mengekalkan butiran objek di tengah-tengah. Ini memberi pengguna keupayaan untuk bereksperimen dengan astrofotografi; untuk mencipta ilusi visual bulan dalam pokok palma dan awan. Kini, adegan waktu malam boleh dirakam bukan sahaja dengan jelas, tetapi juga dengan menakjubkan.

Selain itu, HUAWEI P60 Pro memperkenalkan Long Travel Slide Zoom Lens Group, yang boleh mengawal jarak pemfokusan secara fleksibel dan mencapai pengimejan yang jelas daripada fotografi jarak jauh hingga makro dekat. Ia boleh menangkap dahan willow yang menggambarkan bulan atau bulan yang terang di tepi tingkap sisi katil pada jarak yang jauh. Ia juga mencapai fotografi makro yang tepat tanpa mengganggu subjek pada jarak dekat. Ciri ini boleh digunakan untuk menangkap foto haiwan peliharaan dalam kehidupan seharian mereka, bertindak sebagai peranti diari haiwan kesayangan.

 • Pengalaman Lancar dan Berkekalan
HUAWEI P60 Pro terdiri daripada bateri berkapasiti tinggi 4815 mAh yang diletakkan dalam badan padat dengan ketebalan hanya 8.3 mm masing-masing, menyokong HUAWEI SuperCharge berwayar 88W. Ia juga menyokong pengecasan pantas wayarles 50W dan pengecasan wayarles terbalik 7.5W – membawa pengecasan yang selamat dan mudah pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Menggunakan mod Turbo, HUAWEI P60 Pro boleh dicas separuh dalam masa 10 minit sahaja, mencapai keseimbangan sempurna antara hayat bateri siap sedia dan kelajuan pengecasan pantas sambil mengekalkan binaan yang ringan.

 • Pengalaman sistem EMUI 13.1: Lebih indah, mudah dan selamat
Huawei menyepadukan yang terbaik daripada kedua-dua dunia dengan menggabungkan teknologi pengimejan dan estetika siri P dengan kesederhanaan dan kelancaran EMUI – yang menghasilkan pengalaman yang lebih halus dan mesra pengguna. EMUI 13.1 memperkenalkan AOD Cuaca 3D (Sentiasa Paparan), yang menggambarkan hujan, salji, cuaca mendung atau cerah dengan kesan 3D dan menghantar pemberitahuan perubahan cuaca secara dinamik – pengalaman paparan yang intuitif, kreatif dan jelas.

Antara muka kamera memperkenalkan Cincin Zum Kamera, yang bukan sahaja menjadikan pengambilan foto pengalaman yang lebih intuitif, tetapi juga menjadikan zum lebih tepat dan berfungsi. Menu Pantas Kamera juga memaparkan ikon mod penangkapan yang biasa digunakan, menjadikannya mudah untuk mengendalikan kamera dengan hanya satu tangan dan memberikan pengguna pengalaman fotografi yang lebih menyeronokkan dan mudah.

The world's first ultra-light, ultra-thin, quad-curve and large-screen foldable smartphone. HUAWEI Mate X3 features an industry-leading foldable smartphone that sets a new standard for how light, thin and reliable a foldable smartphone can possibly be. It is the culmination of Huawei’s research and development efforts on users’ experience of large-screen foldable smartphones in recent years, and integration of Huawei’s latest self-developed premium materials and patented technologies. Users will enjoy the immersive experience of a large foldable screen, and an exquisitely comfortable grip which is comparable to a straight screen phone.

HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

Beberapa ciri utama Mate X3 termasuk:
 • Penampilan ultra ringan dan nipis dengan skrin besar
HUAWEI Mate X3 memanjangkan had imaginasi, dengan berat ultra-ringan 239g dan ketebalan menakjubkan 11.08mm semasa dilipat, dan 5.3mm semasa dibuka – menjadikannya telefon pintar skrin besar boleh lipat paling tipis dan ringan di dunia.

HUAWEI Mate X3 turut menampilkan ciri-ciri industri komponen Jenis-C paling tipis dengan reka bentuk struktur bersepadu dan diberi penarafan IPX8 untuk rintangan air, menawarkan kenipisan dan ketahanan yang tiada tandingan.

HUAWEI Mate X3 dilengkapi dengan skrin luaran OLED 3D 6.4 inci dan skrin dalaman OLED boleh lipat 7.85 inci, dengan kedua-dua skrin dalaman dan luaran menyokong resolusi ultra tinggi dan ketumpatan piksel 426 PPI, menjadikannya telefon pintar boleh lipat pertama yang memperoleh dua Pensijilan TÜV Rheinland (Ketepatan Warna & Unjuran Warna Tepat) . Bukan sahaja kualiti gambar licin dan terperinci, tetapi ia juga menghasilkan semula dunia dalam warna sebenar. Buat pertama kalinya, ia dilengkapi dengan Paparan Sensitif Cahaya Pintar, skrin memberikan pengalaman tontonan yang konsisten merentas persekitaran, mengekalkan paparan yang jelas walaupun dalam pencahayaan malap.

 • Prestasi puncak: hayat bateri tahan lama
HUAWEI Mate X3 dibenamkan dengan bateri besar 4800mAh dan HUAWEI SuperCharge berwayar 66W, HUAWEI SuperCharge tanpa wayar 50W, Pengecasan Balik Wayarles 7.5 W, yang memenuhi keperluan penggunaan harian dengan mudah. HUAWEI Mate X3 juga dilengkapi dengan sistem penyejukan graphene engsel silang untuk pelesapan haba yang lebih besar. Lapisan grafena konduktif terma 1800 W/m·K sangat membantu telefon kekal sejuk, walaupun ia banyak mengendalikan – berguna semasa senario seperti pengecasan dan permainan.

 • Keupayaan pengimejan serba boleh: kamera telefoto periskop, penangkapan lebih pantas
HUAWEI MATE X3 menetapkan standard baharu dalam pengimejan dengan teknologi Ultra Vision XMAGE untuk memenuhi keperluan fotografi semua senario, untuk pengalaman penggambaran yang hebat. Dilengkapi dengan Kamera Utama Ultra Vision 50 MP, Kamera Sudut Lebar Ultra 13 MP dan Kamera Telefoto Periskop 12 MP, telefon ini menyokong zum optik 5x . Kanta telefoto periskop menyokong maksimum 5x zum optik⁠ dan 50x zum digital, dan boleh menangkap butiran yang mata kasar akan terlepas, pemandangan dari jauh. Selain itu, kamera utama HUAWEI Mate X3 dan lensa telefoto disertakan dengan penderia RYYB, yang mengambil 40% lebih cahaya ⁠ untuk menjana imej yang terang, walaupun dalam persekitaran yang bercahaya malap.

HUAWEI Mate X3 membawa gaya XMAGE yang diperkukuh, yang menghasilkan semula warna untuk menyampaikan imej yang cemerlang. Pengguna boleh meneroka tiga gaya XMAGE: Original, Vivid dan Bright. Gaya Vivid dan Bright meningkatkan gambar anda dan menyemainya dengan rasa yang lebih tersendiri. Gaya Vivid sesuai untuk merakam pemandangan semula jadi dengan pelbagai warna seperti matahari terbenam, atau dedaunan musim luruh untuk merakam keindahan alam semula jadi. Gaya Bright boleh mencerahkan imej anda dan menangkap gambar orang atau makanan yang lebih menarik.

3. HUAWEI Watch Ultimate
HUAWEI Watch Ultimate ialah jam tangan pintar premium yang menawarkan gabungan gaya dan bahan yang tiada tandingan. Jam tangan pintar perdana yang serba baharu merangkumi kemuncak teknologi dan inovasi reka bentuk dalam kalangan barang boleh pakai Huawei. Dibina dengan indah dan direka dengan mahir, jam tangan pintar itu padat dengan ciri-ciri terkini dan dibuat untuk pengguna berani yang ingin mencorak laluan mereka sendiri ke arah kecemerlangan.


Dicipta dengan sarung bahan logam cecair berasaskan zirkonium yang inovatif, bahan baharu dengan estetika dan tekstur yang elegan yang menjadikannya pilihan utama untuk jam tangan mewah. Ini adalah kali pertama bahan ini digunakan sedemikian rupa kerana ia biasanya dikhaskan untuk jam tangan tradisional mewah.

Untuk memenuhi permintaan pengguna yang mendambakan pengembaraan luar, HUAWEI WATCH Ultimate menggunakan Mod Ekspedisi serba baharu yang direka khas untuk mencipta semula perasaan dan suasana sukan luar. Ciri ini adalah satu layanan untuk pencari pengembaraan luar di mana-mana sahaja dan akan memenuhi pelbagai keperluan penerokaan mereka dalam senario seperti padang pasir di luar jalan raya, berkhemah dan mendaki.

HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue akan dijual pada harga RM 3,799 dan boleh didapati di semua Kedai Pengalaman HUAWEI, Laman Web Rasmi HUAWEI dan Kedai Rasmi di Shopee dan Lazada mulai 11 Mei 2023.

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU4. HUAWEI Watch Buds
Mewujudkan semangat inovasi, Huawei mencipta jam tangan pintar pertama dalam industri dengan reka bentuk penutup pop timbul magnetik, yang menempatkan sepasang fon telinga TWS. Mengguna pakai reka bentuk struktur yang sangat padat, menggunakan komponen ketepatan miniatur tersuai dan proses pembuatan termaju, HUAWEI Watch Buds membawa pengalaman yang tidak pernah dilihat sebelum ini kepada semua yang memakainya.


Peranti ini dilengkapi dengan ciri termaju seperti reka bentuk pop timbul yang inovatif, Tatasusunan Magnet Bersama untuk akses mudah dan Teknologi Pengenalpastian Adaptif yang membolehkan pengguna memakai, menanggalkan dan memulangkan kedua-dua fon telinga tanpa perlu membezakan antara keduanya. Mewarisi teknologi sukan dan kecergasan yang terdapat dalam barisan peranti boleh pakai berkuasa AI Huawei yang telah lama berjalan. Ia didatangkan dengan 80 Mod Sukan, antaranya ialah 10 mod sukan profesional, termasuk larian luar, larian dalaman, berjalan di luar, berjalan di dalam, berbasikal luar, berbasikal tali dan banyak lagi!
HUAWEI WATCH Buds kini boleh didapati di Malaysia pada harga RM 2,199 dan boleh didapati di semua Kedai Pengalaman HUAWEI, Laman Web Rasmi HUAWEI dan Kedai Rasmi di Shopee dan Lazada.

HUAWEI P60 PRO, HUAWEI MATE X3 TERBAHARU

5. HUAWEI FreeBuds 5
HUAWEI FreeBuds 5 ialah tambahan terbaru kepada barisan fon telinga wayarles popular HUAWEI. Menampilkan reka bentuk yang diperkemas yang memaksimumkan keselesaan dan daya tarikan estetik. Reka bentuk berbentuk titisan futuristik fon telinga adalah hasil daripada berpuluh-puluh ribu simulasi ergonomik dan beratus-ratus pengoptimuman, yang memastikan bahawa lengkung dua-C sesuai dengan kontur telinga.


FreeBuds 5 juga memuatkan prestasi akustik yang berkuasa, terima kasih kepada pembesar suara berasingan yang inovatif, modul bateri dan seni bina papan litar kawalan. Memandangkan setiap komponen berfungsi secara berasingan antara satu sama lain, kelajuan pengecasan dan prestasi audio bebas untuk melonjak ke tahap yang lebih tinggi. Membenarkan 30 jam yang mengejutkan pada pengecasan penuh, dan pengecasan pantas 5 minit boleh menyokong sehingga 2 jam mendengar, kadar pengecasan 200% lebih pantas12 daripada generasi sebelumnya.
Berharga RM 699, HUAWEI FreeBuds 5 boleh didapati untuk pra-pesanan di Laman Web Rasmi HUAWEI bermula dari 11 Mei 2023 jadi pastikan anda sentiasa membuka mata untuk melihat tetingkap pra-pesanan!


6. HUAWEI MatePad 11 inci 2023
Barisan produk HUAWEI MatePad Series telah mendapat pujian di kalangan pengguna sejak penubuhannya pada 2019. Model HUAWEI MatePad 11-inci 2023 diperkemas untuk menawarkan tahap prestasi seterusnya, sambil membina keupayaan berkuasa yang dilihat pada peranti MatePad sebelumnya.


Keupayaan HUAWEI MatePad 11-inci 2023 dipertingkatkan lagi apabila digabungkan dengan HUAWEI M-Pencil (generasi ke-2) dan kadar penyegaran 120 Hz tablet yang memastikan pengalaman menulis tahap pen-on-paper, untuk memaparkan karya terbaik dan kandungan kegemaran anda dalam segala kemegahannya. Apatah lagi, tablet ini juga menempatkan Paparan Paparan Penuh, resolusi 2.5K, gamut warna P3, TÜV Rheinland Low Blue Light (Penyelesaian Perkakasan) dan diperakui Bebas Flicker, untuk memastikan jam menonton atau bekerja menggunakan tablet kekal mudah pada mata. Kini tersedia di seluruh negara di Laman Web Rasmi HUAWEI pada harga RM 1,799, pelanggan yang membeli MatePad 11-inci 2023 juga akan dapat menerima hadiah percuma seperti HUAWEI M-Pencil, dan lain-lain.


Sama ada HUAWEI Watch Buds untuk mereka yang sentiasa dalam perjalanan, HUAWEI Watch Ultimate untuk yang mementingkan gaya, HUAWEI FreeBuds 5 untuk audiophile atau HUAWEI MatePad 11-inci 2023, alat baharu ini menawarkan sesuatu untuk semua orang. HUAWEI komited untuk menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya, dan peranti baharu ini tidak terkecuali.

Dengan reka bentuk anggun, ciri termaju dan kefungsian yang mudah, HUAWEI Watch Buds, HUAWEI Watch Ultimate dan HUAWEI FreeBuds 5 bersedia untuk menjadi alat pakai yang sesuai untuk pengguna celik teknologi di mana-mana sahaja.


Tunggu apa lagi ? Cepat tempah sekarang. Dapatkan butiran lanjut mengenai kesemua peranti terbaharu dari Huawei melalui pautan yang berikut :Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post