Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe

Mira Filzah (nama sebenar: Mira Filzah binti Mohd Radzi) seorang pelakon dan personaliti terkenal. Dilahirkan pada 25 September 1993. Mira Filzah telah muncul dalam pelbagai drama TV, filem, dan rancangan realiti di Malaysia. Kini, Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe .Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe


Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe


Tahniah diucapkan kepada Mira Filzah atas pelancaran 2 produknya iaitu menu baru dari Secret Recipe BurgerMira X Secret Recipe dan juga  Tudung Barunya yang bercorak rempah ratus diilhamkan dari BurgerMira, Secret Recipe Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe

Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe

Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret RecipeMenu Baru Secret Recipe X Mira FilzahMenu Secret Recipe X Mira Filzah mengeluarkan menu baru iaitu BurgerMira. Ada 3 pilihan burger dari BurgerMira  dalam pilihan daging ayam atau daging, iaitu BurgerMira Special Kerabu Burger, BurgerMira Sambal Meletop atau BurgerMira Zesty Herb Burger.

Ketiga-tiga burger ini didatangkan juga dalam bentuk set bersama air istimewa Lychee Pepsi atau juga Wild Mint Pepsi serta sajian tambahan Spicy Tomato Drumette atau Classic Drumette.


Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe


Mira Filzah Melancarkan Tudung Baru dan BurgerMira Secret Recipe
BurgerMira X Tudung Mira Filzah The Entrée  Collection


Mira Filzah juga turut melancarkan dan memperagakan koleksi tudung baru Mira Filzah iaitu Mira Filzah x Secret Recipe – The Entrée Collection.

Tudung Mira Filzah x Secret Recipe – The Entrée Collection ini menampilkan tudung jenis bawal bercorak dengan 6 pilihan warna menarik iaitu biru gelap, hitam, merah gelap, beige, biru muda dan ungu cair. 

Tudung Mira Filzah x Secret Recipe – The Entrée Collection sangat cantik, flowy didatangkan dalam kotak edisi terhad berwarna merah gelap.

Tudung Mira Filzah x Secret Recipe – The Entrée Collection menggunakan nama bahan makanan sebagai kod nama untuk tudung mereka seperti – Chili, Butterfly Pea, Black Pepper, Garlic, Ginger Flower dan juga Candlenut.

Di mana boleh dapatkan tudung Mira Filzah x Secret Recipe – The Entrée Collection?

Korang boleh dapatkan hari ini di mirafilzah.com 

Baca juga :-

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post