Wednesday, 10 September 2014

Cabaran 30 hari : 10/30 : Apa di dalam handbag saya?

Hari ini adalah hari ke-10 didalam bulan September 2014, makanya hari ini adalah hari ke-10 untuk cabaran 30 hari kelab blogger Ben Ashaari.

Alhamdulillah, terjoin je menda ni. Bertambah la rajin saya hapdet blog ini. Dan dapat bertukar2 cerita dari topik yg sama sesama ahli blogger.

Berbalik pd topik ahkak arini.

Apa di dalam handbag saya?

taaaa daaaaaaaaaaaaa.


1. Beg duit
Mesti kene ado,kan. Benda wajib ney!! ;)

2. Bedak Muka
Ni kekdg xbawa pun...tp arini ada pulak dlm hbag.
Kes xsmpat touch up kat umah la nih. Dah lambat sgt nk g keje. So, bawa nk pakai kt opis aje lah,kan
Sonang hehehe

3. Lipstik
Pun sama kes dgn bedak muka tu..
hehehe

4. Perfume
Kat opis ada spare 1, dlm beg pun letak satu.
Rerasa nk fefeling wangi2 tu...boleh lerr kasi sembur 1 das ;)

5. Pen
Mmg wajib!!

6. Vitamin
PAlaing wajib uols!! 
katanya untuk diri dan anak2..
hehehehe 

gitew kekdahnya

7. Thumbdrive
Segala rahsia kerajaan diri ada di sini.
Mesti ado!

8. Powerbank 
Kasi standby!

9. Charger Handphone
Owh nyawa ke 2 ni hehehe

10. Duit raya (balance raya aritu)
Tang ni...mummy maleh nk kuarkan dr handbag
Tak pe la, kasi simpan sampai taun dpn dlm handbag ni hehehe.

11. Kad akses tpt kerja
Tak do, xleh masuk opis la nanti. kan!!

12. tuam anak / tungku anak 
acaner la boleh ado ni ha

13. Sapu tangan minnie si kecik
ha ni lagi 1, sapu tangan anak..kes xcek handbag la ni. 
maleh nk ngemas handbag ler ni mummy neh. babap kang!!

Ok tu belum cek resit2 dan sampah sarap tu..byk tu dlm beg duit dan celah2 poket zip handbag lagi tu.. 
huhuhu

Oh mummy!!

 

2 comments:

  1. Handbag mummy mesti der barang2 anak kan.. hihik
    Singgah komen blog mamamyja pula

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers