Kumpul dan redeem DISNEY PIXAR - TESCO

Jenuh tak jenuh la kasik kumpul 20 sticker dan redeem untuk DISNEY PIXAR - TESCO. Sebab, tak se...

Jenuh tak jenuh la kasik kumpul 20 sticker dan redeem untuk DISNEY PIXAR - TESCO. Sebab, tak semestinya shopping di TESCO je. Kekadang Mydian Mall, Giant, Jusco pun hado. So, lambat nau nk kasik penuh stiker kumpul dan redeem DISNEY PIXAR - TESCO. Sesebelum ni, TESCO buat kumpul dan redeem pun kami gagahkan kumpul gak. Dapat 3pcs aje yg sompat di kumpulkan.


Random aje dapat, nk pilih mmg TESCO tak bagi. Biarlah rahsia katanya. Penat tau, kami kumpul!! Kasik lah pilih!! 

Ni nsib 1st character, kalo dah byk character nanti. Kami tak mo yg sama!! Kami nk tukar kalo dapat yg sama. Boleh tak? eh!!
Customer always right,kan? bahahaahha


Ha..si comot Dhia dah tunjukkan character tu. Keciks gilesssss, ko!! redha je la kan!! ;)

BTW, Terima kasih TESCO utk program kali ini, kumpul dan redeem DISNEY PIXAR - TESCO

Utk yg ke 2 ni lagi 2 stiker je nk kene tepek. Kita tgk dpat apa pulak for next ;)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda