PRA RAYA AIDILFITRI 2015 Photoshoot di Mojo Studio

R AYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot Alhamdulillah, selesai bergambar PRA   RAYA AIDILFITRI...

RAYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot

Alhamdulillah, selesai bergambar PRA RAYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot bersama keluarga kecil kami di Mojo Studio. Nak tahu kenapa kami memilih Mojo Studio sebagai pilihan studio bergambar kami sekeluarga?





RAYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot, Mojo Studio Murah dan Berkualiti



Pakaian photoshoot kami berwarna merah pink sekeluarga. Sedondon berpakaian Pra Raya Aidilfitri. 


RAYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot, Mojo Studio Murah dan Berkualiti

 Kami memilih Mojo Studio kerana:
- Mojo Studio di lengkapi dengan penghawa dingin. Dapat berikan keselesaan untuk anak-anak kecil ketika photoshoot dijalankan.



- Mojo Studio mempunyai prop kanak-kanak seperti lego, bola dan pelbagai permainan untuk kanak-kanak.



-Mojo Studio memiliki bilik khas untuk menukar pakaian bagi sesi photoshoot.



- Gambar-gambar dari Mojo Studio nampak seperti gambar itu berbicara dengan sendirinya.







Pakaian kedua kami. Mood raya lagi, fefeling nak berjalan raya, melawat sanak saudara dan sahabat handai. Sesambil itu, kita buat sesi menyakat Dzal Aidi. hehehe. Kami tak berikannya sampul duit raya. Nangis terus. Budak-budak sekarang ni, sampul duit raya pun dah kenal.





Ha...kali ketiga kami tukar pakaian yang lain pulak. Sakan kami bergambar di Mojo Studio ni. Bukan selalu nak melaram cenggini. Bergambar sekeluarga sedondon don don. Kan?? Ini lah masanya kita melaram.


Murah je bergambar di Mojo Studio ni. Lelagi, ada PROMOSI. Jom bergambar di Mojo Studio :



 PERCUMA 5 keping 4R or 1 keping ukuran A4 (siap cuci)
 PERCUMA 1 keping CD dengan kesemua gambar yang ada

Professional photoshoot service.
One photographer will be provided at studio for shooting
1 jam untuk satu sessi ( unlimited shots, all photos given in CD)
Gambar 24 megapixel resolution
Sesuai untuk famili, individual atau berkumpulan.
Harga Biasa = RM 150
 Harga Promosi = RM 100 ONLY !!!
RAYA AIDILFITRI 2015 Studio Photoshoot, Mojo Studio Murah dan Berkualiti

==================================
GENERAL INFORMATION
==================================
Transportation, costumes, makeup and hair do not included.
Min. 3 days prior booking required. Bookings subject to availability.
Deposit RM50 for booking required
Indoor photoshoot location valid at MOJO Studio only.


==================================
CARA TEMPAHAN
==================================
Whatsapp <RAYA2015 STUDIO> DI 016-3379047 SEKARANG!!!
Untuk Pertayaan, hubungi:
TEL: 019-2218182 or 016-3379047



Mojo.Studio menawarkan harga promosi buat semua pelanggan.



Promosi untuk Tema Hari Raya adalah RM100/jam.



Mojo.Studio merupakan penyedia perkhidmatan fotografi dan videografi bertapak di Kuala Lumpur.



Mojo.Studio merupakan sebuah studio dibawah naungan Mojoreel Production yang mana servis mereka terarah kepada servis foto dan video seperti video korporat, video komersial, iklan-iklan tv dan program-program tv.



Bagi pengusaha-pengusaha butik, pemilik produk, ataupun masih tercari-cari servis studio fotografi dan videografi untuk produk anda seperti :-

- pakaian
- jubah
- tudung
- makanan
- produk kecantikan
- produk kesihatan
- dan sebagainya


Insyaallah kepakaran Mojo.Studio mampu melonjak perhatian pelanggan-pelanggan anda. 



Jika terdapat sebarang pertanyaan atau tempahan, bolehlah hubungi nombor yang tertera di bawah. Insyaallah kami sedia membantu.



Lokasi Mojo.Studio terletak di 

Desa Melawati,
Ulu Kelang, 
Kuala Lumpur.



You Might Also Like

12 comments

  1. Wah meriahnya kak...
    Mood raya dah kian terasa nie...
    huhuuu Tak sabar menanti Ramadhan tiba :)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya kakk ! hihihi

    ReplyDelete
  3. x sabar nak photoshoot jugaksss.. hehe

    ReplyDelete
  4. cantik2 gambar lyn & family.. amboii dhia..sakan berlakon jugak tuu.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. kak.. tak puasa lagi ni.. tapi, selamat hari raya.. hehhe

    ReplyDelete
  6. bestnya..
    harga pakej dia pun murah..

    ReplyDelete
  7. Keju penyet: hehehe jom masak ketupat
    Eida: Maaf Zahir Batin
    Moon: kita pun tak sabar nk tgk gambar awak
    Ummul: best
    Yoorin: hehehe kan..
    Ziezie: hehe xpuas tgk gambo ke? byk nau gambo nyer..hehehe Maaf zahor batin
    Kak Mas: mmg murah kak

    ReplyDelete
  8. pandainya anak-anak akak bergambar..ehhee..cantik semuanya

    ReplyDelete
  9. Anak2 dara aida pemalu!
    takkan nak diorang bergaya depan camera :-(

    Anyway, a very good review...

    ReplyDelete
  10. Excited tgk harga pakejnya.. Lawalah baju merah pin tu..

    ReplyDelete
  11. Nadia: hehehe juru gambar yang pandai tackle dorang
    Aida: hehe xperlu bergaya..spontan je
    Shahida: murah kan hehe tqq baju merah pink thn lepas2 je tu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda