Monday, 26 October 2015

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Jom sertai segmen mudah irrayyan! Mummy dah join !!
Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh
Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh
Syarat-syarat  mommy Irra bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommy Irra tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangatkan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy Irra kata kat blognya, cukup 10 penyertaan mommy Irra terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.

6 comments:

  1. Moga Berjaya...Sal tag tau:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. gud luck yer...
    jemput singgah blog mamayu
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers