SPA dan FACIAL MURAH di SHAH ALAM

07:00


Airellyn Beauty Studio atau di kenali sebagai Celebriti Secret | SPA dan FACIAL MURAH di SHAH ALAM

Mencari SPA dan tempat buat facial murah dan berkualiti? Mummy selalu mencari tempat yang murah dan berkualiti. Cantik tetap mahu cantik. Tapi, kalau boleh, nak berjimat dari segi harga rawatan kecantikan tu. Entri kali ini, mummy kongsikan maklumat harga pakej yang termurah untuk SPA dan FACIAL di Airellyn Beauty Studio atau di kenali sebagai Celebriti Secret.

Antara promosi SPA dan FACIAL ialah:

SPA Bridal 8 dalam 1 (RM398 RM198 )
  • Foot Soak
  • Detox Sauna
  • Whitening Body Scrub
  • Milk Bath
  • Flower Bath
  • Aura Seri
  • Body Bleaching
  • Ginger Detox Drink
Chocolate Whitening Facial 
( 1 sessi RM68 / 2 sessi RM120 )
  • Kulit lebih putih dan bersih
  • Anti penuaan (tinggi anti oksida)
  • Anti Stress ( kulit lebih relaks) 
Waxing 30%
RM20 - RM70
  • Bawah ketiak
  • Sekitar mulut / bibir
  • Kaki 
  • Tangan



Produk yang di gunakan oleh Airellyn Beauty Studio atau di kenali sebagai Celebriti Secret adalah berasaskan bahan semulajadi dan selamat.

Sebelum menghadiri ke SPA ini. Mummy cadangkan, membuat temujanji terlebih dahulu ye. Kerana boleh dikatakan selalu fully booked.

Cepat BOOKING !!

Airellyn Beauty SPA, Jalan Kristal 7K/7, Seksyen 7 Shah Alam

CALL 03-55194159 @ 

Whatsapp:
CELEBRITI  011-27174100
MIZZ ANESSA  019-6348332
MIZZ NURIN  012-9409372
SIS ROSE  011-23406905 

Instagram: SPA BEST MURAH
Google+ : Cantik Persis



You Might Also Like

4 comments

  1. Tudia spa, murah promo dia ye, paling syok dapat serahkan badan dan relaks...ada orang buatkan badan jadi licin weeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Tu dia...wanita ngan kecantikkan memang x leh dipisahkan..SA pun cari tempat yang murah tp berbaloi...

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee..dh lama xwat facial..memang aritu ade ajak member buat ramai2..ni murah btl ni..

    ReplyDelete
  4. Memang murah, kalau dekat memnag dah pergi la

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab