Friday, 2 October 2015

UNCLE JACK FRIED CHICKEN PRIMA SAUJANA KAJANG

Uncle Jack Fried Rice

TEMPAT MAKAN MENARIK DI KAJANG | MENU SET RENDANG DI UNCLE JACK FRIED CHICKEN, PRIMA SAUJANA 

Bagi yang bekerja, waktu makan tengah hari pastinya kita rushing kerja masa,kan?  Nak kejar masa 1 jam waktu rehat yang nampak macam lama. Tapi, sebenarnya tak lama mana sangat pun.  Akhirnya, kita akan mencari tempat makan tengah hari yang murah, cepat, mudah dan mengenyangkan. Betul,tak?

Uncle Jack Fried Rice

Antara tempat makan tengah hari yang menarik dan menjadi pilihan mummy di kala waktu rehat (waktu kerja) ialah Uncle Jack Fried Chicken di Giant, Prima Saujana, Kajang. Kerana tak jauh dari tempat kerja, sempat makan dan sempat membeli-belah di dalam Giant.  Sebenarnya, mummy ke Uncle Jack Fried Chicken di Giant, Prima Saujana, Kajang selalu pun sebab beli barang di Giant.

Uncle Jack Fried Rice, Rendang Set




Menu pilhan makan tengah hari mummy kali ini ialah Set Rendang. Bulan tak raya pun ada rendang. Menarik menu baru Uncle Jack Fried Chicken. Terpikat terus mummy !! Order lah, satu set !!


Uncle Jack Fried Rice

Harga satu set ini hanya RM6.29 termasuk air (tidak termasuk GST). Murah,kan !!

Uncle Jack Fried Rice, Rendang Set


Selanjutnya, boleh lawati  facebook Uncle Jack Fried Rice:  https://www.facebook.com/pages/Uncle-Jack-Fried-Chicken/390085741097268?fref=ts

Untuk tempahan (Uncle Jack Fried Chicken Prima Saujana Kajang) :
Telefon: 
018-6661577
012-4482875

7 comments:

  1. samalahh..suka pi uncle jack jugak..murah kan..murah dr kfc..huhu..baru tau dah ada set rendang.. esok boleh laa cuba

    ReplyDelete
  2. wah ada set baru la..x pernah try lagi nie..nak kena try jugak

    ReplyDelete
  3. Kak SA: Sedap
    Yoorin: murah...best!!
    Kak Khairul: kenyang terus perut amek.set ni hehe

    ReplyDelete
  4. Kak SA: Sedap
    Yoorin: murah...best!!
    Kak Khairul: kenyang terus perut amek.set ni hehe

    ReplyDelete
  5. Kak SA: Sedap
    Yoorin: murah...best!!
    Kak Khairul: kenyang terus perut amek.set ni hehe

    ReplyDelete
  6. lom sempat gi makan sini.
    lalu lalang aje.
    in shaa Allah nak try la kalau linda da kata sedap tu :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers