Design, Cetak dan Tempah di Printcious Kedai Cenderamata DIY Online

10:03


Printcious Kedai Cenderamata DIY Online 'Precious Gifts From Your Heart' | Design, Cetak dan Tempah 

 

Mummy memang tak pandai buat editing. Tapi, mummy tetap nak mencuba design t-shirt sendiri. 'Precious Gifts From Your Heart'. Puas hati sangat kalau dapat apa yang kita hajati ! Kekdahnya design baju Hi-5 sendiri ! hahaha..kan !  

Kami nak ke konsert Hi-5 bulan depan. Tentunya, mummy nak cari baju bertema yang berwarna-warni. Ada juga mencari quotation di kedai printing lain. Semua belum berikan kata putus untuk harga dan corak yang mummy inginkan.


Nasib mummy jumpa Printcious Kedai Cenderamata DIY Online 'Precious Gifts From Your Heart'. Apa yang mummy suka tentang tentang kedai online ini ialah:-
  • Boleh customs dan design sendiri dengan mudah !
  • TIADA kuantiti minimum di hadkan. Beli satu pun boleh !
  • Website yang mudah di fahami.
  • Arahan, langkah-langkah design dan pembelian yang lengkap.
  • Harga MURAH
  • Tiada kos TERSEMBUNYI 
  • Cepat siap !  
  • Penghantaran dalam masa 1-3 hari !

Antara barangan yang boleh di dapati dari Printcious Kedai Cenderamata DIY Online 'Precious Gifts From Your Heart' :-
  • T-shirts
  • Mugs
  • Kusyen
  • Seramik
  • Mousepads

 

Ini antara langkah-langkah yang mummy buat semasa nak design baju sendiri:-

  • Create your own
  • Pilih warna 
  • Customise it
  • Masukkan gambar dan perkataan yang diingini
  • Siap !

Harga baju yang mummy design sendiri ini, berharga RM39.00 sahaja ! Harga termasuk printing dan design. Memang berbaloi !

Barang-barang yang ada di Printcious Kedai Cenderamata DIY Online 'Precious Gifts From Your Heart', sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk orang yang tersayang, saudara mara, sahabat handai. Barulah lain dari yang lain,kan ! Juga hadiah untuk PENGANTIN BARU !

Semua ini boleh beli online di http://www.printcious.com dan juga boleh lawati facebook:  https://www.facebook.com/printcious


You Might Also Like

4 comments

  1. Menarik. Nanti boleh lawat masuk kedai ni

    ReplyDelete
  2. wahhhh menarikkk...boleh la nak tempah baju blog sendiri ni heheheh

    ReplyDelete
  3. Menarik sgt ni. Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  4. Menarik... Hehe... Tapi tak tempah kot la sebab kami pun memang buat bisnes cetak ni juga.. Hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab