[GIVEAWAY] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015

[GIVEAWAY TIKET KONSER T HI-5 PERCUMA ] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House o...

[GIVEAWAY TIKET KONSERT HI-5 PERCUMA] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015 Yang Bernilai RM1,216

[GIVEAWAY] Mencari 5 Pembaca Bertuah Untuk Menangi Tiket Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015

Hi-5 HOUSE OF DREAMS LIVE IN CONCERT 2015 akan berada di Istana Budaya, Kuala Lumpur pada 10 hingga 13 Disember 2015 ini. Sememangnya ini ialah impian mummy untuk membawa anak-anak untuk menyaksikan konsert Hi-5 secara langsung di depan mata. Sedangkan mummy pun teruja. Apatah lagi anak !! Mummy dapat bayangkan mereka pasti lebih teruja dari mummy !



Hi-5 adalah satu program bukan sahaja rancangan muzikal kanak-kanak. Tetapi, mempunyai informasi yang berguna untuk kanak-kanak yang berusia 2 tahun sehingga 8 tahun. Program dinamik ini di hoskan oleh 5 orang krew Hi-5 iaitu Stevie, Mary, Dayen, Tanika dan Ainsley. 

Ada yang nak ikut mummy sekeluarga ke Istana Budaya untuk menyaksikan  Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015 ?

Khas untuk pembaca blog mummy !! Mummy ingin mencari 5 pemenang bertuah untuk memenangi 4 VIP tiket bernilai RM1,216. Bukan itu sahaja, pemenang berpeluang berjumpa dengan krew Hi-5 juga !

Hanya ikuti syarat mudah untuk menangi GIVEAWAY Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015  :-

GIVEAWAY TICKET Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015

1: Muat turun video anak sedang menari atau menyanyi lagu Hi-5 ATAU hantarkan gambar dan namakan lagu Hi-5 yang anak gemari di media sosial.

2: Lengkapkan ayat, " Saya layak untuk menangi tiket ini kerana....." ( 20 patah perkataan atau kurang ) - Bahasa Melayu
ATAU
Dalam Bahasa Inggeris - Caption it with a simple sentence, “I deserve to win these tickets because…” (in 20 words or less)

3: Pamerkan penyertaan anda di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

(Peserta tidak diWAJIBKAN menghantar penyertaan melalui semua media sosial yang ada. Peserta boleh menghantarkan penyertaan melalui apa sahaja medium media sosial yang ada. Samada dalam Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris)

4. Sila hantarkan link penyertaan seperti URL BLOG, FACEBOOK,  INSTAGRAM atau Twitter di ruangan komen ini.

CONTOH PENGHANTARAN PENYERTAAN DI RUANGAN KOMEN:



1. Dhia Batrisya binti Mohd Firdaus, 2 tahun 7 bulan menari dan menyanyi bersama Hi-5 !

2. Saya layak untuk memenangi tiket ini kerana program Hi-5 membantu perkembangan otak kanan dan kiri secara seimbang. 

3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

4. Link penyertaan :
URL Blog : 

Itu sahaja. Mudah je, kan !!

Giveaway ini di bawakan oleh Program Enrich Junior, Malaysia Airlines usahasama terbaru dalam perkongsian terkini dunia muzik kanak-kanak.

Program Enrich Junior ini adalah program berdasarkan mata ganjaran sama seperti mata ganjaran dewasa. Ahli Enrich juga berpeluang untuk dapatkan 10% diskaun untuk harga tiket Hi-5 House of Dreams Tour in Malaysia 2015. Hanya gunakan kod promo enrich10

HADIAH GIVEAWAY YANG DI TAWARKAN :

1. 5 pemenang akan menerima EMPAT (4) TIKET PERCUMA Hi-5 House of Dreams Live in Concert 2015 pada:-

Tarikh    : 10 December 2015 
Masa     : 10.30pagi
Tempat : Istana Budaya, Kuala Lumpur 
Pakaian : Smart casual


SYARAT DAN TERMA :-  
1. Tarikh berlangsungnya giveaway ini dari 11 hingga 23 November 2015.

2. Pemilihan pemenang akan di buat oleh pihak Malaysia Airlines.

3. Pemenang akan di pilih berdasarkan penyertaan paling kretif.  Penyertaan yang mempunyai video Hi-5 anak menyanyi atau menari akan dapat peluang lebih tinggi untuk menang.

4. Keputusan pemenang akan di umumkan di blog www.azlindaalin.com  pada 28 November 2015.

5. Pengambilan tiket akan bermula dari tarikh 30 November - 9 Disember 2015.


Jangan lupa lawati, like dan follow :-

Website : www.malaysiaairlines.com

Twitter : @MAS

YouTube : malaysiaairlines

Hashtags 
#todayishere, #malaysiaairlines, #EnrichUrLife, #EnrichJunior 


You Might Also Like

26 comments

  1. alaa....suka ni...suka Hi5....dulu waktu kecik kecik memang bangun pagi semata2 nak tengok Hi5 ni ummi kitorang bukak NTV7...bila dah hilang mamai bangun tidur nanti mulalah taria kitorang adek beradek...heheeee

    ReplyDelete
  2. good luck linda.
    anak2 aida suka ni hi-5.
    tapi dulu la. now diorang da besar, kurang skit dah :)

    ReplyDelete
  3. nak join jugak...alamak nak suruh sapa buat video ni huhuh

    ReplyDelete
  4. yoorin join.. kat blog

    Email : aziandgtt@yahoo.com

    Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    url blog : http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html

    ReplyDelete
  5. Saya dah join peraduan giveaway tiket konsert secara langsung Hi-5 House of Dreams di Istana Budaya bernilai RM1,216

    Ar-riana Nabila sangat suka Hi-5 !

    Saya layak untuk menangi tiket ini kerana Hi-5 adalah rancangan pembelajaran untuk anak-anak secara muzikal dan meransang sel-sel otak secara cepat tanpa bosan !

    Saya telah hantarkan penyertaan di FACEBOOK dan INSTAGRAM dengan menggunakan hashtag
    #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior


    Instagram : https://www.instagram.com/p/99-_x3it54/?taken-by=azrahira

    Facebook : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206675030372218&set=a.2250624502909.2121693.1167138456&type=3&theater

    Email: nurazrah@maybank.com.my

    ReplyDelete
  6. Saya dah join peraduan giveaway tiket konsert secara langsung Hi-5 House of Dreams di Istana Budaya bernilai RM1,216

    Ar-riana Nabila sangat suka Hi-5 !

    Saya layak untuk menangi tiket ini kerana Hi-5 adalah rancangan pembelajaran untuk anak-anak secara muzikal dan meransang sel-sel otak secara cepat tanpa bosan !

    Saya telah hantarkan penyertaan di FACEBOOK dan INSTAGRAM dengan menggunakan hashtag
    #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior


    Instagram : https://www.instagram.com/p/99-_x3it54/?taken-by=azrahira

    Facebook : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206675030372218&set=a.2250624502909.2121693.1167138456&type=3&theater

    Email: nurazrah@maybank.com.my

    ReplyDelete
  7. Saya dah join peraduan giveaway tiket konsert secara langsung Hi-5 House of Dreams di Istana Budaya bernilai RM1,216

    Ar-riana Nabila sangat suka Hi-5 !

    Saya layak untuk menangi tiket ini kerana Hi-5 adalah rancangan pembelajaran untuk anak-anak secara muzikal dan meransang sel-sel otak secara cepat tanpa bosan !

    Saya telah hantarkan penyertaan di FACEBOOK dan INSTAGRAM dengan menggunakan hashtag
    #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior


    Instagram : https://www.instagram.com/p/99-_x3it54/?taken-by=azrahira

    Facebook : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206675030372218&set=a.2250624502909.2121693.1167138456&type=3&theater

    Email: nurazrah@maybank.com.my

    ReplyDelete
  8. Semoga berjayaa kak... Ena doakan yang terbaik

    ReplyDelete
  9. Name:Ili Farhana Ab Razak
    Email : afarhana@uniten.edu.my

    Song title :Robot Number One

    I deserve to win these tickets because Hi-5 skits help my children learn numbers, new vocabulary,problem solving and the music is so catchy😃

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Done with hastags : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    Fb : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=2&id=1521787930

    Ig: https://instagram.com/p/-A4J2QKmNS/

    ReplyDelete
  10. 2


    Name: Ili Farhana Ab Razak
    Email : afarhana@uniten.edu.my

    Song title : Wish upon a star Hi-5

    I deserve to win these tickets because my children love to watch Hi5 songs and skit show,brought to us by five energetic and attractive young talents.

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Hastags done : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife

    Ig: https://instagram.com/p/-A2qQ7qmLp/

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=1&id=1521787930

    ReplyDelete
  11. 3

    Name: Ili Farhana Ab Razak
    Email: afarhana@uniten.edu.my


    Song title : Wish upon a star Hi-5

    I deserve to win these tickets because my children love to watch Hi5 songs and skit show,brought to us by five energetic and attractive young talents.

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Hastags done : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife

    Ig: https://instagram.com/p/-A0QccKmJL/

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=1&id=1521787930

    ReplyDelete
  12. 2


    Name:Ili Farhana Ab Razak
    Email : afarhana@uniten.edu.my

    Song title : Wish upon a star Hi-5

    I deserve to win these tickets because my children love to watch Hi5 songs and skit show,brought to us by five energetic and attractive young talents.

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Hastags done : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    Ig: https://instagram.com/p/-A2qQ7qmLp/

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=1&id=1521787930

    ReplyDelete
  13. 3

    Name: Ili Farhana Ab Razak
    Email: afarhana@uniten.edu.my


    Song title : Wish upon a star Hi-5

    I deserve to win these tickets because my children love to watch Hi5 songs and skit show,brought to us by five energetic and attractive young talents.

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Hastags done : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    Ig: https://instagram.com/p/-A0QccKmJL/

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=1&id=1521787930

    ReplyDelete
  14. Nama: Nur Azrah Azman
    Email: azrah_ira@yahoo.com.my

    Saya dah join peraduan giveaway tiket konsert secara langsung Hi-5 House of Dreams di Istana Budaya bernilai RM1,216

    Jom lihat video Ar-riana Nabila yang sangat suka Hi-5 !

    Saya layak untuk menangi tiket ini kerana Hi-5 yang kretif dan inovatif ini membantu perkembangan pembelajaran Ar-riana Nabila

    Sudah gunakan hashtag : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206686071328235&id=1167138456&notif_t=video_tag&ref=m_notif&refid=48

    Ig: https://instagram.com/p/-AilZ3Cty_/

    ReplyDelete
  15. Nama: Noorasyikin Abdul Rahman
    Email: lilsyikin@yahoo.com

    Song title : Happy House

    I deserve to win these tickets because my boy is an avid hi-5 lover since he was born!

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    Hashtags done : #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    Ig: https://instagram.com/p/-A2qQ7qmLp/

    Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207666422208216&substory_index=1&id=1521787930

    ReplyDelete
  16. Putri Qaira Aleesya Bt Khairul Nizam, 5 tahun

    Saya layak untuk memenangi tiket ini kerana program ini berjaya menghasilkan kreativiti, inovatif, menarik dan dapat mengembangkan minda anak kecil

    #todayishere
    #malaysiaairlines
    #EnrichUrLife
    #EnrichJunior

    Saya telah sertai giveaway Hi-5 ini dari www.azlindaalin.com

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154099192720839&id=803890838&ref=bookmarks

    https://instagram.com/p/-LvE5Isvs9/

    ReplyDelete
  17. 1. Aireen Qaisara dan Airiel Qa'id menari wish upon a star bersama Hi-5 !

    2. Saya layak untuk memenangi tiket ini kerana ianya bakal membuatkan penari jemputan cilik saya ini teruja kepada tahap yang paling maksima untuk bertemu secara live dengan barisan artis rancangan hi-5 ini.. aminnnnn...

    #TodayIsHere
    #MalaysiaAirlines
    #enrichurlife
    #enrichjunior

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    4. Link penyertaan :
    URL Blog :
    http://mrspuex.blogspot.my/2015/11/giveaway-hi-5-house-of-dreams-live-in.html

    FACEBOOK:
    https://www.facebook.com/nooraini.zubir?fref=nf

    INSTAGRAM:
    https://www.instagram.com/p/-N2K3uN79M/?taken-by=znooraini

    5. Alamat email : luvly.purple@gmail.com

    -ainie a.k.a mrspuex-

    ReplyDelete
  18. wahhh menariknya... tp kita xde anak lg, cmno nk join...dulu kecik2 sllu tgok Hi-5 ni, tersangkut kita depan tv...hihihihi

    ReplyDelete
  19. Salam tuan rumah.

    CIM join juga.

    http://cikilamenari.blogspot.my/2015/11/giveaway-hi-5-house-of-dreams-live-in.html

    ReplyDelete
  20. 1. Nurr Qistina Darwisya & Qaiser Anaqi  

    2. Saya layak untuk memenangi tiket ini kerana saya bakal berkongsi minat dan impian untuk berjumpa Hi5 yang menjadi pujaan semenjak kecil bersama-sama anak-anak kesayangan saya pula.     #TodayIsHere #MalaysiaAirlines #enrichurlife 
    #enrichjunior  

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior   

    Contest joined from http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembacabertuah.html?m=1  

    4. Link penyertaan :   INSTAGRAM:  https://instagram.com/p/-T5OSGpil9/  

    5. Alamat email : wrh7978@gmail.com

    ReplyDelete
  21. 1. Adelya Amni 4-years Old - Underwater discovery

    2. Saya layak memenangi tiket ini kerana rancangan ini sungguh menyeronokkan dan saya dapat menyanyi dan menari bersama-sama. Impian saya semoga terpilih menonton konsert mereka.
    #TodayIsHere
    #MalaysiaAirlines
    #enrichurlife
    #enrichjunior

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    4. Link penyertaan :
    https://www.instagram.com/p/-YrrHSQPsT/?taken-by=captenfyr

    5. Alamat email : fyrdurst@gmail.com

    ReplyDelete
  22. 1. Adelya Amni 4-years Old - Underwater discovery

    2. Saya layak memenangi tiket ini kerana rancangan ini sungguh menyeronokkan dan saya dapat menyanyi dan menari bersama-sama. Impian saya semoga terpilih menonton konsert mereka.
    #TodayIsHere
    #MalaysiaAirlines
    #enrichurlife
    #enrichjunior

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    4. Link penyertaan :
    https://www.instagram.com/p/-YrrHSQPsT/?taken-by=captenfyr

    5. Alamat email : fyrdurst@gmail.com

    ReplyDelete
  23. 1. Adelya Amni 4-years Old - Underwater discovery

    2. Saya layak memenangi tiket ini kerana rancangan ini sungguh menyeronokkan dan saya dapat menyanyi dan menari bersama-sama. Impian saya semoga terpilih menonton konsert mereka.
    #TodayIsHere
    #MalaysiaAirlines
    #enrichurlife
    #enrichjunior

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    4. Link penyertaan :
    https://www.instagram.com/p/-YrrHSQPsT/?taken-by=captenfyr

    5. Alamat email : fyrdurst@gmail.com

    ReplyDelete
  24. 1. Adelya Amni 4-years Old - WIsh upon a star

    2. Saya layak memenangi tiket ini kerana program ini sangat menarik, kreatif dan dapat meningkatkan kemahiran berfikir dan interaktif anak saya dengan lebih positif

    #TodayIsHere
    #MalaysiaAirlines
    #enrichurlife
    #enrichjunior

    3. Saya sudah pamerkan penyertaan saya di BLOG, FB dan Instagram secara terbuka atau PUBLIC dengan menggunakan hashtag #todayishere #malaysiaairlines #EnrichUrLife #EnrichJunior

    4. Link penyertaan :
    https://www.instagram.com/p/-Y6TUlOk-c/?taken-by=mierafyr_85

    5. Alamat email : mierafyr_85@gmail.com

    ReplyDelete
  25. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10206718157610372&id=1167138456&set=a.2250624502909.2121693.1167138456&source=48


    Saya dah join peraduan giveaway tiket konsert secara langsung Hi-5 House of Dreams di Istana Budaya bernilai RM1,216

    Lagu pilihan Hi-5 : it's our planet

    Nama: Ar-riana Nabila
    Umur :4 tahun
    Email : azrah_ira@yahoo.com.my

    Saya layak untuk menangi tiket ini kerana saya nak menyaksikan konsert hi-5 secara terus menerus bersama sepupu saya yang meminati hi-5 ! Kami geng !!

    ‪#‎todayishere‬ ‪#‎malaysiaairlines‬ ‪#‎EnrichUrLife‬ ‪#‎EnrichJunior‬

    Keterangan lanjut, lawati
    http://www.azlindaalin.com/2015/11/giveaway-mencari-5-pembaca-bertuah.html?m=1

    ReplyDelete
  26. 1. Qaseh Zaara, 5 years old singing and dancing along to Underwater Discovery.

    2. I deserve to win these tickets because my kids love singing and dancing along to all Hi5's songs. Winning these would be a great surprise for them!

    3. My entry has been shared publicly on my personal Facebook account with these hashtags‪ #‎malaysiaairlines‬ ‪#‎EnrichUrLife‬ ‪#‎EnrichJunior‬‪#‎todayishere‬

    4. The link to my entry on Facebook : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207195180531907&substory_index=0&id=1054934612&ref=bookmarks

    5. My email address : syarifahsyazrah@yahoo.com

    Thank you for the opportunity! 💕💕

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda