Friday, 20 November 2015

Hadiah PERCUMA dari WOOP

APAKAH ITU WOOP - Women of Opinion ?


Mesti ramai yang tertanya-tanya. Apa WOOP ini? . Mummy pun dulu sama, dok tertanya-tanya. Tak tahu apa-apa pun tentang WOOPDapat invitation sana sini dari kawan-kawan di Facebook. Terus sertai ! Rupanya WOOP ini satu komuniti untuk ibu. Dalam masa yang sama, ada cabaran untuk kumpulkan mata ganjaran (My Rewards) antaranya ialah pemberian cadangan, cabaran harian (DAILY MISSIONS) dan cabaran besar (BIG MISSIONS). 

Seminggu lepas tu, mata ganjaran mummy dalam My Rewards bertambah dan pihak WOOP terus berikan cadangan kepada mummy untuk menebus point My Rewards.

700 points yang ada itu, mummy boleh tebus Metal Water Tumbler. Sekarang dah SOLD OUT pun! Sekarang ini, gigih pula mummy nak kejar point mata ganjaran untuk bag pack Hi-5 ! Haruslah Hi-5 kan ! Nak bagi anak-anak suka dan gembira !



Bagaimana nak dapatkan mata ganjaran WOOP - Women of Opinion ?

Dalam komuniti WOOP ini, nak dapatkan mata ganjaran tak perlu menjual barang atau nak kene ada bukti pembelian. Best,kan? Cara nak dapatkan MATA GANJARAN PERCUMA:

DAILY MISSIONS:
  • Berikan pendapat harian
  • Melalui cadangan itu , ada markah tentu yang boleh di perolehi
BIG MISSIONS pula:
  • Mesti ada FACEBOOK.
  • Post task / cabaran yang di berikan dalam FACEBOOK.
  • Screenshot.
  • Lampirkan di ruangan yang di kehendaki.




   
I'm proud to be a Mamil Mum - 250 points

  
Recommend Mamil pada kawan-kawan di facebook - 50 points

Dapatkan sample untuk 7 hari - 100 points



Ini adalah contoh-contoh FACEBOOK posting. Mudah je nak dapatkan mata ganjaran ! Nak join? Klik sahaja website ini : http://www.woop.my/?friend=212256#.Vk6hUTAfqyM.facebook . Semoga berjaya !
 

5 comments:

  1. wahhh menarik nih... tapi kita tak geng dengan Mamil lah dear... He he he...

    ReplyDelete
  2. kita pun terjebak jugak.. dah 2 benda redeem tp tak dpt lagi

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers