Tuesday, 24 November 2015

STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA | Ada Lebih 60 Pilihan Steamboat

STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA | ADA Lebih 60 Pilihan Steamboat


Mummy baru tahu ada tempat makan steamboat yang best di Cyberjaya ! Hujung minggu tempoh hari, mummy telah memilih makan malam buffet di STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA. Tak jauh dari rumah. Hanya mengambil masa lebih kurang kurang dari setengah jam Kajang ke sini.


Mummy teruja dengan tempat memasak di  STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA secara build in nampak kemas !

 
 

Apa yang menarik makan di STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA  ini ialah ada lebih 60 jenis bahan steamboat. Pilih sahaja nak makan apa... udang, ketam, sotong, ayam, daging, sayur, salad, cendawan, telur, bebola pelbagai pilihan dan banyak lagi !

 
Ada 2 jenis sup disini. Sup biasa yang tak pedas dan juga ada sup tom yam yang agak pedas. Makan bersama sos pilihan EMPIRE ORIGINAL atau EMPIRE SPICY ! Umphhhhhhhhh !! Terangkat !

 
Nasi Goreng Seafood dan ikan masak sos. Kenyang !

 
Empire Grill - Chicken Wings : RM3.90 (2 ketul)


 
Otak-otak - RM1.90 (1 keping)


Pencuci Mulut Aiskrim Perasa durian dan juga coklat
 
Anak-anak pun suka datang sini sebab dapat bermain !  Nak main boleh. Tapi, kene makan dulu lah !


 ❤  Sangat berpatutan harga makan di STEAMBOAT EMPIRE, GEM IN MALL CYBERJAYA dan PERCUMA untuk kanak- kanak bawah 9 tahun!



Empire Buffet 
  Tengah hari (11.30 pagi -3.00 petang)
Isnin- Jumaat : RM22.90
Sabtu - Ahad : RM25.90

Makan Malam (6.30 petang-10.00 malam)
RM25.90


Ala Carte 
RM15.90/seorang
(Harga termasuk Salad Bar, Dessert, Aiskrim dan Minuman ringan)





STEAMBOAT EMPIRE G.10-G.13, Gem In Mall, Mutiara Ville, Persiaran Sepang, Cyber 11, 63000 Cyberjaya

8 comments:

  1. ohsem.. boleh masuk dalam list nie..

    ReplyDelete
  2. dekat jer dengan tempat kerja Bonde, emmm 5 minit sampai
    Nak lah gi situ esok... bestnya... makan steamboat

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikun,
    banyak info menarik di sini terutamanya tentang tempat steamboat, bolehlah selalu datang sini buat rujukan kalau nak pergi bercuti...tq for sharing.

    ReplyDelete
  4. banyak nya pilihan...!! nyum.. nyummm... :)
    murah plak tu.. harus cuba ni nanti..

    ReplyDelete
  5. tq for sharing! dekat sgt ngan rumah ni..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers