Beg Hi-5 PERCUMA dari WOOP

 Beg Hi-5 PERCUMA dari WOOP Sebulan yang lalu, mummy tebus mata ganjaran WOOP sebanyak 700 u...

Beg Hi-5 PERCUMA dari WOOP

 Beg Hi-5 PERCUMA dari WOOP

Sebulan yang lalu, mummy tebus mata ganjaran WOOP sebanyak 700 untuk dapatkan beg Hi-5 ini. Sebab Dhia memang suka sangat Hi-5 ! Sepupunya pula sedih ! Tak ada beg Hi-5. Mamanya belum cukup point untuk tebus. Harapnya, minggu ini cukup point untuk tebus ! Boleh sedondon lagi Hi-5 !

Pada yang nak dapatkan Beg Hi-5 secara PERCUMA ini. Cepat-cepat join WOOP di : http://www.woop.my/friend/index/id/212256/ sebab tak tahu berapa lama lagi kempen ini ada ! 

Mummy pun ada lagi beribu point. Tengah fikir nak tebus suplemen dari Blackmores, softlan atau rexona ! Sebab dalam seminggu, boleh tebus 1 barang sahaja !

You Might Also Like

3 comments

  1. banyak tu point Woop.. ehehe.. comel2 =)

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya point. Bak sini sikit... hahaha. Kita dah tebus rexona untuk kali kedua.

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda