Saturday, 5 December 2015

Hadiah PERCUMA dari woop.my

Terkejut bila mak bagitahu ada parcel. Rasanya dan sangat pasti tak ada beli apa-apa atau barang untuk review di terima !  Tengok - tengok. ....Tadaaaa rexona in da house. 

Hadiah PERCUMA dari woop.my



2 botol pulak tu. Baru teringat ! Pernah join task rexona di WOOP tapi..tak ada pulak redeem point ! Kiranya hadiah la ini rupanya.

Bab hadiah PERCUMA sapa tak suka kan? Untuk redemption point woop tu. Mummy dah redeem beg Hi-5 untuk Dhia. Dan, ada lagi beberapa ribu points ya g belum di tebus. 
Nak tahu apa yang best WOOP ? Jom lihat video ini. 1 video ini boleh dapat 150 points dari WOOP.



Tak ada bayaran pendaftaran pun. Nak join sekali? Jom daftar di http://www.woop.my/friend/index/id/212256/



2 comments:

  1. Singgah sini

    Wahhh bestnya :) Tahniah sIs,

    Mohon Singgah teratak Wanza :: http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow sini #272

    Wahh...bestnya dapay gift dari woop....Tahniah yer..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers