Total Pageviews

Hadiah PERCUMA dari woop.my

Terkejut bila mak bagitahu ada parcel. Rasanya dan sangat pasti tak ada beli apa-apa atau barang untuk review di terima !  Tengok - tengok...

Terkejut bila mak bagitahu ada parcel. Rasanya dan sangat pasti tak ada beli apa-apa atau barang untuk review di terima !  Tengok - tengok. ....Tadaaaa rexona in da house. 

Hadiah PERCUMA dari woop.my



2 botol pulak tu. Baru teringat ! Pernah join task rexona di WOOP tapi..tak ada pulak redeem point ! Kiranya hadiah la ini rupanya.

Bab hadiah PERCUMA sapa tak suka kan? Untuk redemption point woop tu. Mummy dah redeem beg Hi-5 untuk Dhia. Dan, ada lagi beberapa ribu points ya g belum di tebus. 
Nak tahu apa yang best WOOP ? Jom lihat video ini. 1 video ini boleh dapat 150 points dari WOOP.



Tak ada bayaran pendaftaran pun. Nak join sekali? Jom daftar di http://www.woop.my/friend/index/id/212256/



You Might Also Like

2 comments

  1. Singgah sini

    Wahhh bestnya :) Tahniah sIs,

    Mohon Singgah teratak Wanza :: http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow sini #272

    Wahh...bestnya dapay gift dari woop....Tahniah yer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (395) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (321) review (282) 2019 (261) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)