Wanita Terbahagia Januari 2016

Koleksi Gambar Keluarga Versi Wanita Terbahagia Januari  2016 Dan..dan lah mummy ni. Fe...

Koleksi Gambar Keluarga Versi Wanita Terbahagia Januari  2016




Dan..dan lah mummy ni. Fefeling jadi mummy wanita terbahagia ye ! Sebenarnya,mummy suka dengan lagu Cinta Bunga Lestari ini. Apaaaa lagiiii !! Terus zaaas upload compile semua gambar famili yang ada dalam handphone. Jadikan koleksi Januari 2016 dan masukkan lagu WANITA TERBAHAGIA -BUNGA CINTA LESTARI dalam tu.

Lirik pun memang kena sangat dengan mummy !



Lirik penuh untuk lagu WANITA TERBAHAGIA -BUNGA CINTA LESTARI :-

Jujur ku mengakui
Pantas ku beri
Seribu pujian buat kamu

Jauh di dalam hati
Selalu ku rasa
Bersyukur aku mengenangmu
Kerna cinta dari kamu
Jadikan aku
Wanita terbahagia di dunia

Bersama kamu
Ku jadi tahu
Artinya waktu
lebih berharga dari harta di dunia

Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

Kamu ku yakin tahu
Ku yakin sama
Tujuanmu dengan tujuanku

Jauh di dalam hati
Selalu ku rasa
Bersyukur aku mengenangmu
Kerna cinta dari kamu
Jadikan aku
Wanita terbahagia di dunia

Bersama kamu
Ku jadi tahu
Artinya waktu
Lebih berharga dari harta di dunia

Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

Bersama kamu
Ku jadi tahu
Artinya waktu
Lebih berharga dari harta di dunia

Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

You Might Also Like

5 comments

  1. sama lah kak lindaa~! kakcik suka gak lagu nii. siap comment dekat bahagian komen youtube official video lagu BCL ni hehehe. damai je kan dgr :)

    ReplyDelete
  2. Suri ruman mesti ketinggalan sbb jarang dengar radio. Ngeeee

    ReplyDelete
  3. yes sedap lagu ni.
    tgk video klip dia pun amat la menarik.
    all about famili dia kan :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda