3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777

3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777 - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Mummy ada post benda ni di fb mummy. Hehe rama...

3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777 - Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Mummy ada post benda ni di fb mummy. Hehe ramai juga tanya. So, meh lah lelaju kita update blog. Sebenarnya, mummy dah lama cari printer wireless tanpa wire. Almaklumlah, mummy memang bekerja banyak dari phone. Nak cepat dan nak pantas. Haha, sapa kenal dengan mummy mesti orang tu akan tahu cara mummy bekerja. Suka cari jalan untuk jimatkan masa. Okay berbalik printer yang ada di rumah (1 di Kajang, 1 di Subang, 1 lagi dalam bilik tok mak) semuanya kena pakai cable cucuk ke laptop. Tiada laptop, tiada lah input. Mummy tak ada laptop? Mesti lah ada. Baca di : SINI

Tapi, malas nak on off laptop. So, mummy lama dah nampak printer terkini terbaharu yang ada wireless. So, memang aim lama dah. Survey paling murah bawah RM200 boleh dapat dah. Nak beli online ni, bab elektronik memang tak yakin. Lelagi mummy buta IT. huhu. So buat desicion pi beli kat kedai je lah. Suruh dia ajar setting etc. Settle semua dan mummy belajar sampai faham. Baru kita bawa balik hehe. 

3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777 



3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777 ni tak pernah mummy impikan. Hanya impian mummy nak printer wireless (3 in 1 of course lah kan, semua dah 3 in 1 sekarang). Tup.. Tup.. Memang ada di AEON SHAH ALAM. Hampir RM200. Memang dala bajet dah tu. Bila mummy nak beli, promoter tu bagi tahu harga ink printer tu both hitam & color beratus harganya. Dia beritahu ambil printer mahal, ink murah. Satu RM30+ je. Both tak sampai RM60. 

Beliau suggested ambil harga RM239, 249 (Canon & hp). Tengok, tengok ternampak satu printer ni. Agak compact dan kecil. So, senang untuk travel sana sini. Harga mahal RM100 dari sedia ada. Tapi, tak apa lah. Mudah kan space dan kerja mummy. Nak angkut sana sini mudah. 

Makanya, terjebak lah dengan 3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777. Harganya RM327



So, in case anak nak print kerja sekolah ke, nanti dorang pun boleh buat sendiri je. 

Memang mudah gunakan 3 IN 1 WIRELESS PRINTER KE 4 KAMI HP DESKJET 3777. On wireless, cari apa-apa dokumen (pdf) atau gambar yang nak di print kan. Terus keluar je... Mudah!

Nak copy, nak scan semua boleh ke hand phone juga. Hehe. 

Korang ya g tak ada laptop kat rumah pun, boleh pakai. Senang dah sekarang semua Hujung jari je, kan! 

Baca Ini Juga


9 comments

  1. waalaikumussalam. wah murah jugak tu rm239 tu. memang boleh beli sangat lah ^_^

    ReplyDelete
  2. rasa mcam nak ada juga printer wireless, kat rumah punya yang biasa je..

    ReplyDelete
  3. Sekarang memang printer wireless 3 in 1 orang akan cari. Macam sy pun memang printer hat ni duk cari sebab untuk kerja sekolah anak anak lah

    ReplyDelete
  4. Menarik sangat printer wireless nie.. harap ada rezeki Kak Sue nak beli juga nanti. Senang kan nak buat keja atau keja sekolah anak-anak..

    ReplyDelete
  5. wow..wow...menarik nyaaaa....
    boleh tahan juga harga dia ya kak tapi berbaloi la boleh bawa g memana...

    ReplyDelete
  6. bagus ni kak, perlu ada satu kat rumah, harga pun ok tu.

    ReplyDelete
  7. Menarik ! boleh print gambar dalam hp yang beribu tu he he he

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -