SOCIAL EVENT 1ST EFGKBBA GATHERING 19 MARCH 2016

9:24 AM

SOCIAL EVENT 1ST EFGKBBA GATHERING 19 MARCH 2016


Yeay !! Hari yang di tunggu-tunggu tiba. Tak sabar mummy nak jumpa kawan-kawan alam maya yang bertukar feed di blog mummy setiap hari. Sebelum ini, nampak feed lalu je. Kali ini, jumpa depan-depan tuan empunya blog terus ! Ramai yang mummy tak pernah jumpa lagi ni. Tu yang excited semacam tu !

SOCIAL EVENT 1ST EFGKBBA GATHERING 19 MARCH 2016

Ada yang perasan tak? Autofeed blog mummy tu? Geng Exchange Feed Group di beri nama (EFG). Ini sebenarnya, adalah salah satu cara merapatkan lagi silaturrahim. Tak salahkan kita merapatkan silaturrahim bersama blogger. Berkawan biar beribu orang kata ;)

First gathering ini meriah sebab blogger dari kedah, kelantan, German (eh pahang la), negeri sembilan pun ada.

Mummy kasi teaser sedikit je ni. Nak tengok aktiviti live. Boleh terjah sekarang instagram mummy di www.instagram.com/azlinda.alin


Cerita panjang lebar pula, akan di update satu persatu di blog ini pada minggu depan ye ;)
EFG First Gathering ini di taja oleh :-
(Instagram)
@biobax_official
@xcelltravelofficial
@jus_ketat
@kotaklensa
@thevioletsofia
@fennelle_beauty
@nizam84
@nizarfaez
@vanlela_malaysia
facebook.com/wowballoonmy
@majesticevents.sdn.bhd
@cafeceritakambing
@farahamzah.my
@qaseh_zamri_collection
@yusmizeenaturopathic
@qesyamin.my
@raisahrafhanah
@cik_mah_cookies
@sakura_style11
@acitguestbook
@ladydaissy_pastry
@dexsignprinting
@aniqsya_quqiz
@myhomemadecookies
@manjava7273

#biobaxcooltherapyn #xcelltravel #orlin #kotaklensa #almumayyazbyvioletsofia #fennellerenewalserum #nutrasense #nizarfaezstudio #hiphoodyvanlela #balloondeco #khemahkahwin #cafeceritakambing
#aloeveraklang0136283485 #qasehzamricollection #yusmizeenaturopathic #qesyamin #headchain #muchochocolatechips #sakurastyle #hantaranmurahsaya #ladydaissydoorgift #dexsignprinting #aniqsyaquqiz #myhomemadecookies #manjavakedondongasamboi #1stEFGathering #ExchangeFeedGroup #EFGKBBA #KelabBloggerBenAshaari

You Might Also Like

4 comments

  1. Allhamdulillah... selamat berukhwah sis... semoga diikatkan tali persaudaraan dgn penuh kasih sayang Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Jaami'...

    ReplyDelete
  2. Have fun Linda Dan adik beradik EFG...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab