Friday, 22 April 2016

Bergambar Sakan, Photoshoot Cepat dan Print Gambar Segera Hanya di Photobooth Kotak Lensa

Pengalaman kali kedua mummy merasa bergambar sakan di instant photobooth.

Yang pertama dulu, anjuran event tollyjoy instant photobooth dari Mr Magic

Yang kedua ini pula, event gathering blogger 1st EFG Gathering 2016. Sakan bergampar, berposing di Instant photobooth dari Kotak Lensa. 

APA ITU KOTAK LENSA?




Bergambar Sakan, Photoshoot Cepat dan Print Gambar Segera Hanya di Photobooth Kotak Lensa


Kotak lensa ialah "instant photobooth" tempat bergambar segera. Ambil gambar, dan terus print gambar on the spot. Tak perlu pergi ke kedai untuk cuci gambar-gambar yang ada.




Berdiri di depan instant photobooth. Bergaya ikut suka, dalam masa 5 saat gambar kita akan di snap ! Tak lama kemudian, gambar itu tadi di cetak! Seronok sangat tau !!



KENAPA INSTABOOTH Kotak Lensa?



1. Servis pemasangannya on time ! Cepat dan mudah berurusan.

2. Kerja-kerja dari krew Kotak Lensa sangat profesional. Team mereka ini juga sangat friendly



3. Mummy suka koleksi photo strips Kotak Lensa ini sebab boleh customize dengan  mereka design, logo, tagline, hastag sendiri.

4. Teknologi TERKINI! 


  • photobooth Kotak Lensa berfungsi menggunakan perisian premium; disokong oleh Intel i3 processor, 4GB RAM & SSD. 
  • pendek kata, ianya adalah super fast!
5. Full HD Touch Screen


  • 22 inci full HD multi touch screen monitor.
6. DSLR Camera
  • Kotak Lensa hanya menggunakan DSLR Camera untuk menghasilkan gambar yang berkualiti tinggi!

7. Props & Backdrops yang Funky
  • pakej Kotak Lensa sekali dengan funky props yang pelbagai.
  • pelanggan boleh pilih mana satu backdrop yang Kotak Lensa tawarkan atau nak guna backdrop sendiri pun boleh.
8. Dapat Soft Copy di dalam USB Flash Drive
  • semuaaaaaa gambar yang diambil nanti pada akhirnya, Kotak Lensa akan beri dalam bentuk soft copy.
9. Instant Prints

  • photostrips yang dipilih oleh pelanggan akan di-print oleh printer Kotak Lensa selepas 7 saat gambar diambil. Cepat gilos kan!

10. Unlimited Prints
  • haa dah lah boleh dapat terus photostrips, lepas tu boleh print berapa banyak pun kita nak. Sebab ianya TIADA LIMIT!
11. Kualiti print yang tinggi
  • Kotak Lensa hanya menggunakan premium high-resolution dye-sublimation printer yang menghasilkan gambar bermutu tinggi.
  • tambahan lagi, lapisan photostrips tu akan di laminate kan untuk menghalang daripada pudar, cap jari dan air.


PAKEJ KOTAK LENSA

Yang ni, part paling penting kot. Korang mesti nak tahu pakej apa yang ada, dan harganya berapa.

Untuk keterangan tentang pakej dan harga. Boleh rujuk DISINI 



Nak Tempahan Instant Photobooth? Hubungi Kotak Lensa Sekarang !!



Bagi yang berminat dengan perkhidmatan instant photobooth KOTAK LENSA untuk majlis bersejarah anda. Jangan lupa dapatkan diskaun RM200 sekarang !! Caranya mudah sahaja, masukkan kod EFGKBBA semasa membuat booking.


Hubungi KOTAK LENSA di:-
IG: kotaklensa 





5 comments:

  1. best nyerrr boleh posing macam2..lama dah tak posing ni..hihi

    ReplyDelete
  2. macam- macam wujud sekarang untuk memeriahkan keadaan dan untuk aktiviti merakam kenangan...

    ReplyDelete
  3. last ambek gmbr photobooth 3 /4 thn lepas.. heehe . menarik juga ni.. tuk majlis nikah . kan best leh masukkan sebagai kenangan

    ReplyDelete
  4. seronok kan ada photo booth ni..!! meriah bergambar... hehehehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. Seronok ambil gambar camni. Dengan props yang pelbagai. Dan siap cepat! Yesss!

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers