Friday, 15 April 2016

Kenduri Kahwin di Grik Perak

Agak lama gambar ini bertapa dalam koleksi 'draft' mummy. Entah kenapa kekadang macam stuck nak menulis. Bila ada idea datang, baru sambung menulis balik. Biasalah tu kan...hehehe. Jadi, hari ini mummy agak rajin belek 'draft' yang hado.


Kami sekeluarga ke majlis perkahwinan sepupu daddy di Grik Perak. Bebudak ini pertama kali jejakkan kaki di bumi Grik.


Entah excited ke idak. Nampak macam happy..Suka lah tu kot dapat berjalan-jalan.

 

Antara gambar yang mummy suka dua beradik ini. Sakan main jerit-jerit. 
 

 

 
  
  

Ini pulak, si kakak Dhia posing.. 


 

Dapat telur masin..perghhh sodap ! hehehe.. 

2 comments:

  1. Salam jumaat...
    ala..comey nyer 2 beradik nie...
    pandai kakak pose ye...suka aunt tengok..

    ReplyDelete
  2. La ni kenduri sure ada telur masin kan..sedap gak leh dijadikan lauk..orang cepat muak kalau telur rebus je..dua beradik ni dah sama besar plak...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers