Wednesday, 29 June 2016

Nanowhite | Set Penjagaan Asas Yang Dapat Bantu Cerahkan Kulit Secara Berpanjangan


Nanowhite | Set Penjagaan Asas Yang Dapat Bantu Cerahkan KulitKulit cerah sawo matang macam mummy, tak bermakna kulit mummy tak perlu di jaga. Eh..eh..cerah ke kulit mummy? hehehe. Dah orang lain kata cerah, mummy pun akui lah kulit mummy cerah. Tapi tak secerah putih salju. Kulit yang cerah ni lagi bahaya tau ! Tak di jaga ...mau nampak cacat celanya. Mummy ada mencuba produk Nanowhite yang di formulasi dari Jepun. Khas untuk orang Asia untuk cerah dan berseri ! Siapa tak mahu cantik putih berseri,kan? Lagi-lagi nak raya ni..


Set penjagaan asas NanoWhite

CARA GUNA SET ASAS NANOWHITE :-

Langkah 1 :

nanowhite Snow Wash

Nanowhite - Awakening Snow Wash

Pertama sekali, mummy cucikan muka dengan Nanowhite Snow Wash. Nampak macam 'snow' gitu. Best pakai Snow Wash ini, sebab tak tegangkan kulit dan lepas cuci kulit lembut je ! 

Nanowhite - Awakening Snow Wash mempunyai nano teknologi yang dapat cerahkan kulit, segarkan kulit, serikan kulit dan juga dapat membantu merawat kulit.

nanowhite Snow Wash

Picit dalam setengah cm Nanowhite Snow Wash dan basahkan di atas tapak tangan. Terus usap ke wajah. Cuci hingga bersih. Gunakan dua kali sehari. Tapi, mummy gunakan tiap kali selepas cuci make-up !

Harga Nanowhite Snow Wash ialah RM16.85 -100gm

Langkah 2:


Selesai mencuci wajah, mummy segarkan dengan Nanowhite Moisturing Lotion 

Letakkan sedikit di tapak tangan sapu rata di wajah sehingga betul-betul meresap ke kulit wajah dan leher. Sampil tepuk-tepuk manja. 

Nanowhite Moisturing Lotion

Mudah meresap, tekstur ringan dan juga PH balanced. Diformulasikan dari nano teknologi, Omega White-c dan juga bahan ekstrak semulajadi yang mampu mengurangkan bintik hitam, meningkatkan kelembapan kulit wajah selama 72 jam. Sesuai sangat untuk kulit mummy bekerja dalam air-cond yang boleh menyebabkan kulit kering.

Mummy gunakan nanowhite Moisturizing Lotion dua kali sehari atau selepas menggunakan nanowhite Snow Wash.

Harga Nanowhite Moisturing Lotion ialah RM29.90 - 100ml

Langkah 3 :


Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream

Apa pula kelebihan Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream ye? Ha..yang paling best ianya mempunyai esen yang pekat (concentrated essence), Vitamin C dan Vitamin E.  Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream dapat memberikan pencerahan yang maksimum dan prevent oxidation pada kulit untuk pencerahan kulit dalam jangka masa yang lama. ianya juga cepat meresap dan tidak melekit.

Harga Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream RM39.90 - 40gm

SET ASAS Nanowhite 



Inilah 3 jenis set asas Nanowhite yang sesuai untuk kulit wajah mummy. Juga sesuai untuk  kulit yang berumur 25 tahun ke atas. 

Antara 3 jenis set asas Nanowhite yang sedang mummy gunakan :-

  • Nanowhite Awakening Snow Wash
  • Nanowhite Moisturising Lotion
  • Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream



Mummy highly recommended Nanowhite di sebabkan teknologi nano dan bahan ekstrak semulajadi yang ada di dalamnya. Selain itu, harganya juga mampu milik. Peknya mudah di bawa ke mana sahaja. 

Nak cantik di hari raya..jom kita ber'nanowhite'

Oh ya..lupa mummy nak beritahu. Mummy dah sertai peraduan dari Nanowhite. Manatahu ada rezeki dapat ipad ke kan?

Kalau ada yang nak join dan nak menang macam mummy. Senang je. ...Sertai di SINI


Untuk keterangan lanjut mengenai NanoWhite, boleh layari :-


13 comments:

  1. ohhh. Inilah rahsia mommy.. Boleh try nanti.

    ReplyDelete
  2. Tengok rege dan kesan pencerahan.boleh hadiahkan kat anak2 sedara...

    ReplyDelete
  3. Lisa pakai yang fresh je.. heheh memang fresh kat muka.. yang nano white ni tk try lagi.. tapi mcm best je .. sebb lisa suka pelembab muka tu

    ReplyDelete
  4. Aminnn ! Smeoga ada rezeki mummy. mcm dkt watsons ka ada tak ?

    ReplyDelete
  5. nice! sama jugak ngan saya, 3 langkah mudah je untuk kulit cantik berseri. Tapi saya guna Nanowhite Fresh ...dua2 best!

    ReplyDelete
  6. Nad pun nak join contest nanowhite tu..nad amik yang fresh..giler segar muka

    ReplyDelete
  7. Wah makin berseri2 laa ngan nanowhite..

    ReplyDelete
  8. Kompem sy bli lps ni kak...haha

    ReplyDelete
  9. Makin flawless la mommy dzal ngan Dhia ni

    ReplyDelete
  10. berseri-seri muka kak lynda raya tahun ni...cantik..

    ReplyDelete
  11. eh sama laa facial product kita! sep! suka toner dia...murah pun murah...hehe

    ReplyDelete
  12. Kak nina pun guna nano white... serasi pastu paling best, harganya mampu beli. Tuu yg penting! Hehee...

    ReplyDelete
  13. Patutlah haritu jumpa makin cantik!!

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers