Menyapu Di Mana-Mana

Salah satu sebab mummy kekadang malas nak menyapu. Bila nak menyapu je..Dzal akan rampas penyapu d...

Salah satu sebab mummy kekadang malas nak menyapu. Bila nak menyapu je..Dzal akan rampas penyapu dari mummy. Kekonon nak sapu la tu..kekonon rajin sangat lah tu. Adoi....tak kira lah rumah sendiri ke rumah atoknya ke. Gitu lah dia. Penyapu dan penyodok berpisah tiada. Kalau terlebih kemas tak pe..udahnya... memang rumah takkan kemas kot ! 

Menyapu Di Mana-Mana



Tengok lah tu...si Farish dok ngejar Dzal dan penyapunya. Dzal boleh buat-buat garang pulak huhu


Menyapu Di Mana-Mana


Oklah nak....moga rajin sampai ke besar ye..hehehe relaks sedikit mak kau ni. Boleh lah ngadap blog, facebook dan instagram 24 jam.

You Might Also Like

4 comments

  1. Dzal rajin yer kamu anak...mmg geng Abam Qi sbb dia pun suka sapu sampah hahaha bergaduh sakan la mintak balik penyapu hehe

    ReplyDelete
  2. Rajinnya Dzal...jangan di ketuk org sebelah tu dengan penyapu dah la...

    ReplyDelete
  3. bagus nyer bujang ni.
    bersih la umah kalu gini.
    ijat kalu pegang penyapu, asyik nak hentam kakak2 aje :)
    hadoi...

    ReplyDelete
  4. Rajin Dzal.. Nak membantu mummy la tu..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda