Tuesday, 26 July 2016

PAKEJ SPA KECANTIKAN DAN FACIAL MURAH SEMPENA SYAWAL DI AIRELLYN BEAUTY CANTIK PERSIS CELEBRITI

Salam Syawal semua...Ramai yang nak ke rumah terbuka. Tapi kekadang rasa segan je kan. Kuku berkerak, muka berkerak dan macam-macam lagi. Bila timbul rasa sangsi tu..mulalah rasa down je. Rasa segan nak berhadapan dengan orang ramai. Nak cantikkan diri kat SPA macam tak mampu, kebanyakan SPA kecantikan harganya boleh tahan cekik darah.

Tapi, mummy dah biasa dengan 1 SPA kecantikan ini tau. Harga memang mampu milik. Tak cekik darah punya. Owner dia pun siap turun padang bantu staf. Ni paling mummy suka. Hehehe. Bila owner ada, confident lagi lah tinggi. Ye dak?

PAKEJ CELEBRITI SPA SEMPENA SYAWAL MURAH DAN BERBALOI !! 



Mummy nampak angka RM38 yang banyak.. Murah,tak? Murah, kan ! Sesekali manjakan diri kat sini. Allahuakbar...memang samapi tertidur di buatnya, tau !


PAKEJ SPA SYAWAL:
Antara pakej SPA KECANTIKAN SYAWAL :-
❀ FACIAL (60 minit) - Wajah nampak bertenaga dan berseri-seri
❀ FOOT MASSAGE (30minit) – Melancarkan peraliran darah, nyahkan toksin dan rilekskan otot
❀ HEAD MASSAGE (20 minit) - Mengurangkan stress di kepala & melancarkan peredaran darah
❀ MANICURE (20 minit) – Cut, shape, shine

Testimoni dari mummy...Celebriti Spa ini mempunyai servis yang terbaik dari terapisnya yang bertauliah, suasana yang mendamaikan, harga pun sangat berbaloi.

Cepatttt......ke Celebriti Spa. 
Promosi akan  berakhir pada hujung bulan ini. Jangan sampai ada yang gigit jari yeeee. Selanjutnya lawati :-


Lokasi:
https://goo.gl/maps/i5UKooVfMjF2


AIRELLYN BEAUTY STUDIO
Jalan Kristal K7/K, 
Seksyen 7, 40000 
Shah Alam, Selangor 



Whatsapp:

MIZZ ANESSA 019-6348332
MIZZ NURIN 012-9409372
SIS ROSE 011-23406905


Instagram
: @spa_best_murah


Facebook: Celebriti SPA


4 comments:

  1. selamat pagi mummy...
    Wah!seronoknya kalau dapay manjakan diri setiap bulan mcnie kan...
    Hilang segala penat lelah bekerja di opis..di rumah.. :)

    ReplyDelete
  2. laki pompuan pon boleh ke kak? wife saya sibuk suh saya pegi spa. hahaha

    ReplyDelete
  3. afternoon nieyl :) :)

    Afzal : hamboiii.. Spa ni utk pempuan je sorry ye :) :) Sila bawa isteri untuk di manjakan tau !

    ReplyDelete
  4. Seronoknya kalau dapat manjakan diri sesekali macam ini..
    Relaks je..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers