Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !

18:00

Sejak kedai 7 Eleven buat promosi RM1 satu ketika dahulu, mummy kerap jenguk-jenguk 7 Eleven juga sekarang ni. Kot-kot ada rezeki nak dapat barangan RM1 lagi di 7 Eleven. 

Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !


Tekaan mummy benar, hari ini mummy dapat shopping barangan RM1 di 7 Eleven. Kit kat dan susu Dutch Lady 200ml kedua-duanya berharga RM1 setiap satu. Promosinya tak lama. 5 hari sahaja. Dan..sementara stok masih ada.

Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !


Tadi borong 6 kotak dan 2 kit kat. Limit air kotak hanya 3 kotak untuk 1 resit. Dah kata 7 Eleven Kajang Perdana ni bawah ofis. Kene lah datang banyak kali. Kan !

Ok..esok nak pi lagi, nak beli buat breakfast pula. Jimat sangat.

Korang yang peminat susu Dutch Lady mahupun kit kat. Cepaatttt dapatkan, promosi berakhor 28 Ogos ni, tau !!

You Might Also Like

7 comments

  1. wow murahnya tu.. alahai td ada ternampak 7e takde la pulak nak memasuk nye tu.. oo sampai 28 ogos eh.. sempat lg ni.. thanks for sharing info ni.. :)

    ReplyDelete
  2. susu dutch lady choc tu akak suka tau..tp tu la..dah malam baru baca..eh esok ada lagi x promo ni?

    ReplyDelete
  3. alamak ! baru baca.. balik kerja kena terjah 7E terus.. tu pun kalau ada lgi..

    ReplyDelete
  4. Saya berjaya dapatkan 6 kotak susu dutch lady (3 saya bayar, 3 husband bayar), kitkat pula dah habis stock katanya..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab