Sambut birthday Tok Abah Kecil-kecilan

Beberapa hari lepas birthday Tok Abah , seperti biasa...kadang-kadang wish je. Kadang-kadang raika...

Beberapa hari lepas birthday Tok Abah, seperti biasa...kadang-kadang wish je. Kadang-kadang raikan...ikut kesempatan yang ada. Hadiah pun ada, tapi lewat kot sampai. Mummy lah ni, lambat nau menempah. Nanti dah siap hadiah birthday tok abah tu...mummy tuliskan satu entri lagi ye !


Sambutan Birthday Tok Abah Secara Kecil-kecilan


Alhamdulillah, 67th birthday abah kali ini...semua anak beranak dan menantu ada. Kami beli sebiji kek untuk Tok Abah yang kebiasaannya cucu-cucunya akan meniup lilin! Mak dah bawakan nasi dan lauk pauk untuk makan malam. Tapi, kami tambahkan juga pizza dari Pizza Hut. Memang kenyang sangat ! Tapi, mummy makan pizza dan kek je. Nasi memang mummy tak amek. Diet kekononnya.


Sambutan Birthday Tok Abah Secara Kecil-kecilan

Muka kegembiraan dalam restoran Pizza Hut Delivery. Teruja nak sambut birthday tok abah diaorang tu. Biasalahkan bebudak....sebab tu kami memang akan wajibkan beli kek tiap kali birthday ahli keluarga. Sebab nak bagi anak-anak kecil ni semua rasa terhibur dah happy. 

You Might Also Like

9 comments

  1. Bila lilin atas kek aje, budak2 yang paling teruja. Hihi ! Happy birthday tok abah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..bdk2 plg hepi. hehehe tq for a wish

      Delete
  2. hepy dapat celebrate bday camni..meriah walaupun kecil-kecil je..

    ReplyDelete
  3. Semoga abah sis sentiasa dalam keadaan sihat selalu.. Happay belated birthday..

    ReplyDelete
  4. singgah pagi jumaat....
    biasanya family nieyl akan meraikan besday mak ngan ayah..
    ada kek,buat makan²,buat BBq ke...seronok...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam nIeyle..ya betul..best kumpul reramai

      Delete
  5. nmpk mcm blum warga emas lg tok abah ni.hihi..kek & lilin tak dpt dipishkn ye.huhu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda