Friday, 12 August 2016

Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com

Sejak kebelakangan ini, mummy suka buat personalised gift, custom design mug, frame, fridge magnet dan kalau boleh semua benda nak design sendiri..nak ada gambar sendiri atau keluarga. Macam-macam kan kehendak mummy ni? Ramai yang cakap, mahal kalau buat gitu. Sebab custom design,kan ! Tapi sebenarnya..tempat yang mummy tempah ni, harga sangat berpatutan. Berbalik pada tempahan mummy untuk custom design mug. Baru-baru ini, mummy tempah mug yang ada gambar keluarga. Tak pernah ada lagi mug yang ada gambar dengan keluarga. Magic mug pilihan mummy. Bukan anak je yang teruja tengok magic mug ni. Mummy pun teruja sangat magic mug dari tboox, almaklumlah..sebelum ini, mummy tak pernah jumpa mug macam ini.


Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com

MAGIC MUG DARI TBOOX


Memula dapat magic mug ni, macam hampa je perasaan mummy. Sebab apa hampa? Sebab tak nampak langsung gambar. Hitam je warna mug tu! Mummy pun terus letakkan air panas. Tak sabar nak tengok, sejauh mana magic mug ini. Magic mug tu perlahan-lahan bertukar dari hitam ke warna putih dan menampakkan gambar kami sekeluarga ! Ya Allah...comel betul lah mug ini. Betul-betul magic !



Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com
letak gambar Dhia dan Dzal


Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com
dan gambar kami sekeluarga di mug 

Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com
gambar raya dengan Atok (bapa mertua mummy)

Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com
Nanti nak pos ke atok :) tapi, ni mug biasa bukan magic mug

TEMPAH CENDERAHATI DARI TBOOX


Nak tempah cenderahati lain dari yang lain? Tboox.com menyediakan khidmat percetakan seperti:-

  • Photo 
  • Mug
  • T-Shirt
  • Phone Casing
  • Pillow Cushion
  • Ceramic Tiles
  • Jigsaw Puzzle
  • Photo Plate
  • Photo Rock
  • Key Chain
  • Others
  • Birthday Package Card 
  • Printing (A5)Mother's Day Package 
  • Father's Day Packages
  • Creative Living
  • Hari Raya
  • Alarm Clock
  • Gift Ideas
  • Stylish Living
  • Wall Decals
  • Modern
  • Hari Raya Gifts
  • Anniversary Gifts
  • Birthday Gifts
  • Valentine Gifts
  • WeddingGraduation


Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com


Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com



CETAK SENDIRI CENDERAHATI 



Jika berminat utuk cetak sendiri atau nak buka bisnes printing, Liberty Printing menyediakan khidmat menjual mesin percetakan untuk:-

  • T-shirt
  • Mug (buat mug dan design)
  • Button Badge
  • Thermal Sticker
dan banyak lagi.

GAMBAR INSTANT PRINTING SEGERA

Teruja dengan Custom Magic Mug dari tboox.com

Gambar ini pula cetak terus. Instant photo seperti dekat photobooth tu. Senang, tak perlu tunggu tempoh yang lama untuk menunggu.

Kualiti gambar memang puas hati ! 

Minat? Hubungi cepat, tau !

Email : order@libertyprinting.com.my







6 comments:

  1. best kan...Sally dah pernah buat benda ni...bg birthday gift kat mama..hehehe

    ReplyDelete
  2. singgah pagi..
    salam jumaat mummy ♥
    Menarik nie..sbb nieyl mmg suka buat benda² mcm nie...
    Mummy,jemput join giveaway nieyl..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  3. dapat gak magic mug dari astro sebab reedem point. mula2 dapat pun jakun duk hairan kenapa la mug tu hitam gelap gelita je. rupanya kena letak air panas baru keluar gambar. hihi

    ReplyDelete
  4. hmmmm... ramai gak org beli and print gambo kat mug ekk.
    aida x pernah buat lg tau.
    mcm nak buat la plak.
    gambo anak2 :)
    minum guna mug sendiri ada gambo sendiri.
    confirm excited la nurin & syuhada ha ha ha :)

    ReplyDelete
  5. Ini baru betul magic... Letak air keluar gambar..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers