Translate

Main Ad

Kantoi Gambar Selfie !


Ha..kantoi selfie dengan handphone mummy ! memang Dhia ada minta permission mummy nak buka hand phone mummy. Jarang-jarang sebenarnya Dhia nak main hand phone mummy. 

Dalam hati, sekali sekala biarlah Dhia nak main hand phone mummy. Mungkin nak tengok video yang mummy pernah rakan dalam telefon.

Selalunya Dhia memang akan playback video yang ada dalam teelfon mummy. 

Tengok video Dhia dan Dzal dari kecil hingga dewasa.

Siap masak, Dhia bagitahu mummy…”mummy Dhia dah siap amek gambar”
“Gambar apa dia amek?” Mummy tanya kembali.
“Banyak gambar” Dhia menjawab.

Oh rupanya….Dhia selfie ye.


Erm…mengikut sapa lah dak Dhia ni ye !








Post a Comment

6 Comments

  1. ANAK MAK ..HHAHAHA, beli la satu kat dia

    ReplyDelete
  2. pandai dia berselfie... :D

    ReplyDelete
  3. Sama gak macam Qaireen suka selpiee

    ReplyDelete
  4. comel...

    ijat suka selpi gaks, alin.
    kekadang kuar gambar kaki la, idung la, rambut la :) sabo jer la...

    ReplyDelete
  5. Alahai chomelnye.. Macam Imani.. suka berselfie..

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com