Shoplinks.Asia

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.  Bertempat di RAMA V Jalan U-Thant...

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer. Bertempat di RAMA V Jalan U-Thant Kuala Lumpur. Secara rasminya Murad Malaysia merasmikan Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer. Murad City Skin Duo ialah Produk Penjagaan Kulit Terbaru Untuk Memenuhi Keperluan Perubahan Alam Sekitar Kini .

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer. 


Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.


Sebelum ini, Mummy dah cuba pakai produk Murad City age Defense SPF 50. Memang nampak kesan positif. Kulit mummy nampak bermaya dan tak kusam. 

Lepas ni, mummy nak cuba gunakan Murad City Skin Overnight Detox pula.

Murad City Skin Duo - Produk Penjagaan Kulit Terbaru Untuk Memenuhi Keperluan Perubahan Alam Sekitar Kini .


Kulit adalah organ terbesar badan kita dan ia juga adalah organ pertama yang menghubungkan kami kepada alam sekeliling. Ia menyederhanakan suhu, sinar matahari dan bahan kimia yang merbahaya. Kulit juga menhasilkan bahan antibakteria yang boleh menghalang jangkitan serta mengalakkan pemprosessan vitamin D ke Kalsium untuk menguatkan tulang. 

Penjagaan kulit yang rutin dapat dicerminkan melalui kecantikan luaran dan ia juga boleh menunjukkan status kesihatan anda melaluinya. Oleh itu, menjaga kulit anda dan membangunkan rutin penjagaan kulit yang sihat adalah penting, kerana ia boleh membantu organ ini melakukan tugasnya dengan lebih baik dan tahan lebih lama. 

Persekitaran global telah berubah dengan sangat drastik semenjak kebelakangan ini dan begitu juga dengan peranan wanita di dalam masyarakat. Kini, lebih ramai wanita mempunyai kerjaya mereka sendiri, menghabiskan lebih banyak masa di luar rumah. Oleh itu, kulit mereka akan lebih mudah terjejas dengan radiasi, pencemaran and bakteria-bakteria lain. 

Memahami kehendak dan keperluan wanita hari ini, Murad telah melancarkan produk penjagaan kulitnya yang baru City Skin Duo untuk melindungi lima jenis penceroboh alam sekitar termasuk peranti digital, sinaran inframerah, sinar UV and UVB, dan juga pencemaran. Selain daripada perlindungan, Murad City Skin Duo juga menyahtoksikan kulit anda daripada kerosakkan kulit yang lama.
Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.
Pengarah Deacon Medical Sdn. Bhd, Encik Jason Choy harini mengumumkan pelancaran Murad City Skin Duo.

“Penjagaan kulit Murad telah menghubungkan pelanggan-pelanggan kami dengan Pendekatan Kesihatan Inklusif yang unik untuk membina kulit yang kelihatan lebih muda, lebih sihat dan pengguna yang lebih bahagia dengan melindungi dan memperkenalkan penjagaan kesihatan seluruh badan.” Kata Encik Jason. 

“Oleh sebab itu, kami amatlah yakin dengan Murad City Skin Duo akan menjadi kegemaran semua wanita dengan rumusan ia yang unik.” Encik Jason menambah 

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.
Produk City Skin Duo terdiri daripada City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer. 

Banyak rakyat Malaysia menghabiskan sebahagain besar masa mereka melihat skrin electronik, Murad telah menyelamatkan mereka daripada kerosakkan kulit melalui beberapa bahan seperti lutein dan marrubium plant

PENGALAMAN MENGGUNAKAN MURAD SKIN CITY AGE DEFENSE SPF 50 PA+++ DI >> SINI <<

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.


City Skin Age Defense SPF 50++++ adalah pelindung matahari ultra-ringan, 100% mineral yang menggunakan teknologi yang boleh melindungi alam sekitar. Murad telah mengabungkan halangan 

SPF50 fizikal dengan antioksidan lutein yang membentuk lapisan pelindung tembahan untuk mengatasi bukan sahaja kerosakkan IRA, tetapi juga pencemaran udara yang semakin serius. 

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.


City Skin Overnight Detox Moisturizer adalah pelembap waktu malam yang menyahtoksikan kulit semalaman daripada pencemaran and toksin yang terkumpul di kulit sepanjang hari. Ia mengantioksidannya melalui sel stem marrubium plant yang boleh meneutralkan pencemaran dan menguatkan sel penghalang kulit semasa anda tidur dan vitamin C untuk mencerah dan menghidupkan nada kulit. 

Pelancaran Murad City Skin Duo - City Skin Age Defence SPF 50 dan City Skin Overnight Detox Moisturizer.


“Anti-pencemaran adalah perkara besar di dalam penjagaan kulit pada masa yang akan datang. Dengan menggunakan Murad City Ckin Duo, anda akan dilindungi daripada blue light, serta semua faktor alam sekitar lain yang akan merosakan kulit anda,” kata Encik David Whyte, Pendidik Pendidikan Global Asia Pasifik Murad. 


Mummy dapat banyak pelajaran dari Encik David tentang perlunya buah-buahan dalam dunia kecantikan dan sayuran juga jangan di lupakan.


“Falsafah utama disebalik semua produk Murad adalah sesuatu yang kita panggil prinsip Celular Water. Pandangan yand tersendiri ini dikenali sebagai Connected Beauty, adalah pendekatan yang menyeluruh untuk badan manusia untuk kesihatan dan kecantikan yang memberi inspirasi kepada orang untuk menyuburkan kulit mereka (Nourish Their Skin), membangkitkan badan mereka melalui aktiviti fizikal (Awaken Your Body), bersikap baik kepada pemikiran (Be Kind to Their Mind) dan makan (Eat) air mereka dengan memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang kaya dengan sumber air,” kata Encik David 


The City Skin Duo kini boleh didapati di kaunter Murad di seluruh negara atau www.murad.com.my


Nikmati 10% diskaun untuk sebarang pembelian City Skin Duo product melalui laman web www.murad.com.my. Sah sehingga 31 Ocktober 2017.

You Might Also Like

11 comments

  1. Produk ini kelulusan dermotogist jugak kan? Nampak menarik.

    ReplyDelete
  2. Macam menarik.. Brand Murad

    Para pencinta kecantikan.. Wajib mencuba..

    Dah cuba baru tahu..

    Pasti best

    ReplyDelete
  3. Menarik nie.. ada diskaun lagi ye..

    ReplyDelete
  4. suka kalau barang ade diskaun ni..

    ReplyDelete
  5. Nama murad tu comel betul...klasik jer...hihi

    ReplyDelete
  6. Dah lama Murad ni ada dalam pasaran kan?

    ReplyDelete
  7. Nampak bagus juga produk ni.


    Ada risiko anemia ketika hamil? Vitamin Tingkatkan Hb ini boleh membantu ikhtiar anda

    ReplyDelete
  8. Menarik brand Murad nih..Dot gak jemputan event ni tp terpaksa tolak

    ReplyDelete
  9. Sekali tgk nama dia ingatkan apa.. hehehe.. nampak menarik jer produk ni lyn..

    ReplyDelete
  10. akak pun tgh sibuk cari produk sunblock.. dah berbelang muka

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -